CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Sulyok Anival
Interjúk - (2011.11.23)

Sulyok Anita meghódította a fotóst, a stábot, a GMC-t... és most a Te érzékeidet vette célba... :) 

CAG: Mi az, ami kikapcsol, ha feszült vagy?

 

Sulyok Ani: Egy jó forró fürdő (télen) a kedvenc magazinommal, teával vagy akár egy szelet csoki is csodákra képes… :)

 

 

CAG: Milyen áldozatot hoztál a sikereidért?

 

Sulyok Ani: Nem emlékszem, hogy lett volna igazán nagy áldozat, talán néha szembementem a környezetem véleményével és feladtam a szabadidőmből. Az igazi kihívás számomra még csak most fog kezdődni… Mindettől függetlenül tettem a sikerekért, büszke vagyok rájuk, de egyelőre még nagyobb áldozatot nem kellett hoznom... és továbbra is azon leszek, hogy elérjem azt amit szeretnék. :)

 

 

CAG: Szerinted mitől sikeres egy nő?

 

Sulyok Ani: Fontos, hogy pontosan tudja, hogy mik a céljai és ezekért tegyen és találja meg a megfelelő eszközöket. Megpróbál független maradni és egy saját egzisztenciát kialakítani. Pozitív a kisugárzása, habár a szépséggel nem mindig lehet érvényesülni.

 

 

CAG: Mi volt életed legfelejthetetlenebb ajándéka?

 

Sulyok Ani: A nagypapámtól sok ajándékot kaptam már, amikre mindig szívesen gondolok, hiszen Ő az egyik legfontosabb ember számomra. A legfrissebb élményem viszont az egyiptomi nyaralásunk, ahová a párom vitt el. Kiskorom óta vonz az ókori egyiptomi kultúra és ez volt az első alkalom, hogy repülőn ültem, ahonnan a kilátás egyszerűen feledhetetlen volt.

 

 

CAG: Ha tehetnéd, mit kívánnál magadnak a jövőben?

 

Sulyok Ani: Hát ide annyi mindent fel tudnék sorolni… Hogy váljanak valóra a nagy terveim, legyen boldog, sikeres és kiegyensúlyozott életem.

 

 

CAG: Leírnád nekünk, milyen egy tökéletes napod?

 

Sulyok Ani: A tökéletes napon már a reggel is csodásan kezdődik. Felkapom a kedvenc ruhám, találkozom a barátnőmmel vagy az unokatesómmal beülünk valahova és egy jót beszélgetünk. Aztán este főzök valami finomat és jöhet egy kis filmezés… De tökéletes számomra, ha a családommal együtt vagyunk, vagy amikor az ember kikapcsol és csak magának szán egy regeneráló napot … :)

 

 

CAG: Hogyan tartod karban irigylésre méltó alakodat?

 

Sulyok Ani: :)  Hát én azért látok benne némi kivetnivalót… Talán anno a különféle sportok versenyszerű úszás, versenytánc, kézilabda, fitness és stb. alapozták meg a dolgokat. Mostanában sajnos nehezen tudom beilleszteni a rendszeres sportot a napjaimba, így a táplálkozásomra próbálok figyelni, de ez sem könnyű, hiszen imádok enni… :)

 

 

CAG: Mikor látod magad igazán szépnek és vonzónak?

 

Sulyok Ani: Amikor egy-egy jól sikerült fotót visszanézek, vagy amikor egy igazán nőies ruhát kapok fel, vagy ha megdicsérnek.

 

 

 

CAG: Melyik testrészedet szereted legkevésbé? Van egyáltalán ilyen?

 

Sulyok Ani: A vállam és a hátam szélesebbnek találom, talán a sport miatt.. és a szemeim kissé szomorkásak, ezért nem mindegy hogyan vannak kisminkelve.

 

 

CAG: Mi a helyzet a szerelemmel?

 

Sulyok Ani: Februárban lesz egy éve, hogy együtt vagyunk a barátommal. Van, hogy kevés időt tudunk csak együtt tölteni, mert sokat utazik, de büszke vagyok rá és a sikereire.

 

 

CAG: Mivel tud egy férfi igazán lenyűgözni?

 

Sulyok Ani: Legyen intelligens, humoros, sármos és sportos. Szeretem, ha valaki céltudatos, és tudja, mit akar az élettől. Jól esik, ha figyelnek rám és éreztetik, hogy fontos vagyok.

 

 

CAG: Áruld el még: hogy érezted magad a fotózáson?

 

Sulyok Ani: Szerintem nagyon jól tudtunk együttdolgozni, igazán kellemes hangulatban telt a fotózás. Az időjárás tökéletes, az autó pedig izgalmas volt. Nagyon élveztem az egészet, hiszen nagyon szeretek a kamera előtt "pózolni".  :)

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2011)

 

fotó: SAjt - Sajtfoto.hu (2011)

 

 

____________________________________________________________________

 

Kapcsolódó anyagok:

 

Cikk a GMC Vanduráról

 

Fotók a GMC-ről

Kapcsolódó galériák
Sulyok Ani

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere