CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Patyi Izabella
Galéria - Patyi Izabella

Kiemelt Videó

16 éven felülieknek!! ...
38 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Jönnek a névre szóló MINI modellek
Cikkek - (2018.01.06)

A brit prémiumgyártó utólagosan felszerelhető és újabbra cserélhető extrafelszereltségi opcióként kínálja fel ügyfeleinek az autó-átalakítás lehetőségét. A MINI Yours Customised néven elérhető csomag oldalsó irányjelző-paneleket,  utastéri betéteket, világító küszöbtoldatokat és LED-technológiás alsó kivetítőket tartogat. 

A MINI által fémjelzett exkluzivitás új szintre lép: a brit prémiumgyártó a MINI Yours Customised névre keresztelt innovációcsomag képében 2018-tól minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét. A látványos csomag számos MINI modellhez megrendelhető lesz, nem csupán Európában, de a márka összes főbb piacán is. A MINI Yours Customised termékpaletta az oldalsó irányjelző panelektől, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéteken és a világító küszöbtoldatokon át, egészen a LED-technológiás alsó kivetítőkig terjed.

 Az innovatív stíluselemek megtervezésére a MINI egy önálló online felületet hozott létre, ahol az ügyfelek kiválaszthatják, részletekbe menően személyre szabhatják és meg is rendelhetik a MINI Yours Customised termékportfólió bármelyik elemét. A rendelés leadása után az utólagosan felszerelhető alkatrészeket innovatív gyártási technológiákkal, így többek között háromdimenziós nyomtatással és lézergravírozással készítik el, amelyek szinte bármilyen ügyféligény kielégítését lehetővé teszik. Az online felületen megrendelt alkatrészek néhány héten belül megérkeznek a kívánt postacímre. A MINI Yours Customised csomag minden eleme tökéletesen illeszkedik az ügyfél MINI modelljéhez, a termékek így néhány egyszerű mozdulattal otthon is felszerelhetők. Az oldalsó irányjelző-paneleket, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéteket, a világító küszöbtoldatokat és a LED-technológiás alsó kivetítőket egytől egyig úgy tervezték meg, hogy azok bármikor le- és felszerelhetők legyenek, a MINI Yours Customised csomag egyedi kiegészítői így végtelen alkalommal újabbra cserélhetők.

 Látványos sablonok és formanyelvek a határtalan kreativitás érdekébenA MINI Yours Customised kiegészítők megtervezésére létrehozott online felületet az ügyfélközpontúság és a könnyed kezelhetőség kettőse jellemzi. A teljes mértékben egyedi termékek megálmodásakor a szoftver az adott elem minden egyes részletén keresztülnavigálja a brit prémiumgyártó ügyfelét, aki így maximálisan kiélheti kreativitását. Az oldalsó irányjelző-panelek és az utastéri betétek kialakításakor például az elem színe, felületkezelése és mintázata tetszőleges sorrendben kiválasztható. Sőt mi több, eme két kiegészítő esetében a felületkezelés mértéke és a mintázatok erőssége is tetszés szerint változtatható. A szoftver mindezeken felül előre összeállított sablonokat és formanyelveket is felkínál, amelyek speciális dizájnikonok és elegáns árnyalatok keveredését hordozzák. Az elemeken alkalmazott dizájnikonok mérete és elhelyezése az ügyfél igényei szerint változtatható. Az előre elmentett formanyelvek között utazási, szabadidős tevékenységi és márkatörténeti témák is fellelhetők, a MINI Yours Customised kiegészítők pedig saját feliratokkal és egyedi aláírásokkal is elláthatók. Az egyes betűk méretének és elhelyezésének ugyancsak az ügyfél kreativitása szab határt. Az innovatív szoftver segítségével lehetőség adódik egyedi üzenetek megjelenítésére is, így például a vezető és az első utas nevének kiírására, vagy épp a négykerekű kedvenc becenevének feltüntetésére. A MINI ügyfelei egészen a rendelés leadásáig tetszésük szerint barangolhatnak a különböző részletek között, így kedvükre módosíthatnak a színeken, a mintázatokon, a felületkezelésen és az egyedi felirat minden egyes aspektusán.

 A látványos formanyelvek legtöbb színe, mintája és dizájnikonja a világító küszöbtoldatokhoz és a LED-technológiás alsó kivetítőkhöz is megrendelhető, a saját feliratok megalkotása pedig ez utóbbi két elem esetében sem akadály. A MINI ügyfele itt is megannyi szín, minta és dizájnikon segítségével írhatja ki saját vagy autója becenevét, sőt mi több, a küszöbtoldatokra és a LED-technológiás alsó kivetítőkre az egyedi aláírások is felvarázsolhatók – akár világító kivitelben is.Amennyiben a MINI ügyfelei még tovább fokoznák az autó-átalakítás egyedi élményét, úgy egy gyors képernyőfotóval és a közvetlen hivatkozás kimásolásával játszi könnyedséggel megoszthatják barátaikkal az online felület tartalmát, a MINI népes közösségén belül így újabb és újabb ihletek találhatnak egymásra. Ha a MINI Yours Customised kiegészítők megtervezése közben bármiféle kérdés merülne fel, a brit prémiumgyártó ügyfelei bármikor felhívhatják a projektre szakosodott ügyfélszolgálatot, illetve e-mailben is segítséget kérhetnek.

 Személyre szabott oldalsó irányjelző-panelek: a színek, minták, felületkezelések, dizájnikonok és feliratok legváltozatosabb egységeAz első kerékjárati ívek fölé helyezett indexpár keretét adó oldalsó irányjelző-panelek háromdimenziós nyomtatással készülnek, majd megkapják a MINI ügyfele által kívánt fényezést – Aspen White matt nyárfa-fehér, Chili Red matt vörös, Jet Black matt fekete, Melting Silver matt ezüst vagy White Silver matt fehérezüst árnyalatban. A különféle felületkezelési módok és mintázatok ugyancsak teljes mértékben személyre szabhatók. Az egyedi megoldások listáját négyféle formanyelv dizájnikonjai és egy szabadon kihasználható feliratmező zárja, a MINI ügyfeleinek ráadásul arra is lehetőségük van, hogy a két oldalsó irányjelző-panelt más-más felirattal lássák el – például a vezető és az első utas nevével.

 A MINI Yours Customised termékpaletta oldalsó irányjelző-paneljei minden esetben fehér indexekkel érkeznek házhoz és a háromajtós MINI, az ötajtós MINI, illetve a MINI Cabrio bármelyik motorváltozatához megrendelhetők. Az egyedi megrendelésre legyártott kiegészítők néhány egyszerű mozdulattal felszerelhetők, hiszen tökéletesen illeszkednek az eredeti alkatrészek felfogatási pontjaiba. Ez teszi lehetővé, hogy a MINI Yours Customised portfólió termékei bármikor újabbra cserélhetők és felszerelhetők legyenek.

Személyre szabott utastéri betétek: maximális hely a kreativitásra

A MINI Yours Customised paletta utastéri betétjei ugyancsak háromdimenziós nyomtatással készülnek. A műszerfal jobb első ülés előtti részére felszerelhető kiegészítő a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio tulajdonosai számára biztosít jókora felületet a kreativitás kiélésére. Az utastéri betétek könnyedén, néhány mozdulattal beilleszthetők a gyári elemek helyére, szükség esetén pedig bármikor újabbakra cserélhetők. Az opció előfeltétele azonban, hogy az adott MINI modellnek cserélhető műszerfali betétet kínáló utastéri felszereltséggel kell rendelkeznie.

A kiegészítő Aspen White matt nyárfa-fehér, Chili Red matt vörös, Starlight Blue matt kék, Moonwalk Grey matt szürke és Jet Black matt fekete árnyalatban rendelhető meg. Az exkluzivitást végtelen lehetőséget kínáló felületkezelési megoldások, grafikus minták és számos téma látványos dizájnikonjai teremtik meg. A felület egyedi feliratok megálmodására is lehetőséget biztosít, bármekkora méretben, az utastéri betét bármely részén.

 

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere