CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Patyi Izabella
Galéria - Patyi Izabella

Kiemelt Videó

16 éven felülieknek!! ...
38 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Volkswagen T-Roc kabrió
Cikkek - (2018.03.06)

Zöld utat kapott a T-Roc alapjaira épülő új kabrió: a Volkswagen márka legjelentősebb modelloffenzívájának keretében mutatja be első nyitható tetejű SUV modelljét. Az új modell gyártása 2020. első félévében indul. 

Dr. Herbert Diess, a Volkswagen márka vezérigazgatója így nyilatkozott az újdonság kapcsán: „A Volkswagen márka egyre inkább SUV specialista márkává válik. A T-Roc már most mérceként szolgál a kompakt SUV szegmensben. A T-Roc alapjaira készülő kabrió modellel pedig egy erős érzelmeket kiváltó változattal bővül a kínálat. Különösen örülök annak, hogy számíthatunk az osnabrücki dolgozók kabrió modellekkel kapcsolatos évtizedes tapasztalataira. Az osnabrücki gyártási helyszín jövőbéli kilátásai így igencsak ígéretesek.

 


 

Az SUV modellek jelenleg kulcsfontosságú szerepet töltenek be a Volkswagen Csoport központi márkájának növekedésében. 720 000 kiszállítással a Tiguan egyike a 10 legkeresettebb modellnek világszerte, az SUV modellek között pedig dobogós helyen van. 2020-ig a márka 20 modellre kívánja bővíteni SUV kínálatát világszerte. Ekkor várhatóan 40 százalék körül mozog majd a Volkswagen által értékesített autók között az SUV modellek aránya. Az új, T-Roc alapokra épülő kabrióval a Volkswagen tovább erősíti jelenlétét a kompakt SUV szegmensben, amely jelenleg egyike a leggyorsabban bővülő kategóriáknak az autóipari ágazatban.

Az új kabrió gyártásába történő több, mint 80 millió eurós beruházás pedig lehetővé teszi a gyártási technológia, az összeszerelés és a logisztika átfogó modernizálását Osnabrückben. A felfutási fázist követően a tervezett gyártási kapacitás eléri a 20 000 autót évente.
 

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere