CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Szuper videó a tuning showról a Polar Bear ...
65 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Az idei utolsó méterek, az utolsó gyorsulási futam
Ajánlók - (2018.09.27)

2018. szeptember 30-án kerül megrendezésre Kiskunlacházán az Autós Országos Gyorsulási Bajnokság és a Motoros Dragracing Kupa utolsó versenye, ahol mindenki mindent egy lapra  tesz fel, hiszen az idény utolsó versenyéhez érkeztünk el. 

Gyere és légy részesen ennek a feledhetetlen élménynek, amikor 402 méteren a sportág legjobbjai feszegetik a saját és a technika határait. Az egész éves munka gyümölcse érhet be itt és most, vagy hullhat a porba. Van, aki magasba emelkedik, van aki a mélybe zuhan.

 

Drukkolj, nézelődj, izgulj és élvezd ki az ősz utolsó napsugarait velünk, a kiskunlacházi reptéren. Gyere és szurkolj kedvenceidnek a pálya mellett állva, adj nekik erőt akkor, amikor már fáradnának. Sétálj nagyokat a depóban, lesd meg a műhelytitkokat, beszélgess a pilótákkal, szerelőkkel. Élvezd az év utolsó versenyének minden pillanatát, mert közeleg a tél…

 

 

Hidd el, ez az a nap, amikor minden versenyző úgy érzi majd, hogy talán jobb kockáztatni, jobb kihozni a maximumot a technikából és önmagukból, mint azon keseregni a Mikulás ölében ülve, hogy ez az év azért sikerülhetett volna jobban is.

 

Így tehát egy dolog biztos: izgalomban, csúcsdöntési kísérletekben most sem lesz hiány. A Dragracing.hu által szervezett verseny ismét azt adja majd, amit az elmúlt évek során megszokhattatok: tehetséges pilótákat, profi időmérést, többszörösen kezelt ragasztózott pályát és több ezer lóerőt.

 

Töltsd velünk ez a napot a kiskunlacházi reptéren és mi megígérjük neked: nem fogsz élmények nélkül távozni. Találkozzunk 2018. szeptember 30-án az Országos Bajnokság zárófutamán és szorítsunk együtt minden pilótának, hogy boldogan zárja ezt az évet.

 

 

 

Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

 

Kapcsolódó galériák
DragRacing gyorsulási verseny 2017.10.01.

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere