CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Szuper videó a tuning showról a Polar Bear ...
65 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Évadnyitó drift interjú - Semegi Józseffel
Drift - (2019.02.02)

Semegi Józsi, mindenki "HajráJózsija" nem untakozott a tél folyamán. Épül új autója és ami még ennél is fontosabb: édesapa lett.

 

Tennivaló és terv is akad bőven; ezekről mesélt nekünk. 

CAG: Kezdjük egy kis évértékeléssel. Milyennek tartod a tavalyi évet? Elégedett vagy az eredményekkel?

Semegi József: Mármint az én eredményemmel? :) Viccet félre téve, lehetett volna jobb is az év végi eredményem, de így, hogy a szezon 4. versenyére állt össze az autó, azt kell mondanom nem sajnálom, hogy be kellet áldozni több versenyt is, hogy minden kiforrja magát és bizonyítani tudjon az autó is és én is! Gondolok itt a negyedik verseny 1. kvalis eredményére és a Bélkő hegyen elért 2. helyezésre. Számomra nem is az év végi ranglista számít, hanem az ilyen sikeres hétvégék, amikor önfeledten tudok autózni olyan helyszíneken, amiket imádok.

 CAG: Mesélj arról, hogy mivel telnek a hosszú téli hónapok? Szereléstől hangos a műhely?

Semegi József: Most már az elmúlt másfél hónap igen, ezzel telik, felváltva a babázással. :)   Mivel ismét egy új projekt van születőben, így a tervezésre sok időt kellet szánnom. Kigondolni sok mindent, hogy is valósítsam meg. Mivel már sok ember számára nem titok, de az új versenyautó megépítése okozott némi fejtörést és álmatlan éjszakát számomra. Mivel nem egy megszokott márka mellett raktuk le a voksunkat, de rendíthetetlenül hiszünk benne, hogy jó választás lesz. Már csak azért is, mert az LS3 motornak csakis egy Corvette-ben van a helye! :)CAG: Elárulod az autó legfontosabb paramétereit?

Semegi József: 6200 cm3, 525 Le, 680 Nm

 

 CAG: Az autónál is fontosabb változás az életedben, hogy megszületett gyönyörű kislányod. Milyen az apaság? Vannak álmatlan éjszakák?

Semegi József: Igen, büszkén mondhatom, hogy az idei évben két vágyam is teljesült. Az egyik, hogy született a kislányom, a másik, hogy egy igazi V8-as izom autóval versenyezhetek. Egyébként még most is meglepődve szemlélem, hogy bővült a család :), de kezdünk belerázódni, és igen, ő miatta is vannak álmatlan éjszakáim. :)CAG: Kicsi lányod már ott drukkol majd neked az első versenyen?

Semegi József: Remélem! Ha nem is az első versenyen, de számítok rá, hogy el fognak kísérni az anyukájával és együtt fognak szurkolni és erősíteni engem.

 CAG: Mi az álmod/terved a 2019-es esztendőre?

Semegi József: Az álmom megnyerni a lottó 5-öst, a tervem több külföldi versenyen részt venni.CAG: Ki legyen a következő interjú-áldozatom és miért? :)  Kérdezz te is egyet tőle! ;)

Semegi József: Temesvári Péterre gondoltam. Tavaly sikerült összemérnünk tudásunkat ping-pongban és nem kicsit elvertem :). így szeretném tőle megkérdezni, hogy vajon idén sikerül-e valamelyik versenypályán összemérnünk tudásunkat? :)

 

 írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2019)

 

 

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere