CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú: Nero M3: a 2007-es év összegzése
Drift - (2008.01.23)

A téli felkészülési időszakban kértük meg Szántó Nikolettet, - a drift hercegnőjét - foglalja össze a 2007-es év történéseit. 

Hogy értékeled a 2007-es éved?

 

Élményekben gazdag, izgalmas év volt. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, ami a következő évben remélem sok segítséget jelent majd. Az idén kezdtem komolyabban foglalkozni a drifttel, így nagyon sok új dologgal találkoztam, és napról-napra nehezedett a feladat. Sokszor éreztem, hogy mély a víz, de mindig előrefelé sikerült kijönnöm belőle. Az év elején készült el az autóm, amit szépen lassan megismertem, és év végére már eléggé megszoktam. Megcsináltam a profi vizsgát, így indulhattam az itthon rendezett nemzetközi versenyeken. Célom volt, hogy idén bekerüljek a top 16-ba, ami az utolsó versenyen elért 12. hellyel sikerült is, így összességében pozitívan értékelem az évet. 


 

Év közben beszélgettünk róla, hogy nőként nagyon nehéz elismerést kivívnod. Hogy érzed, sikerült egy kicsit változtatni ezen?


Sok támogatást kaptam, de sajnos sokszor kellett keresztbetett szalmaszálakon is átküzdenem magam. Másrészt -mint utólag kiderült- többen nem bíztak vagy nem akartak bízni bennem. A máriapócsi EB- és OB-n elért eredményeim viszont úgy érzem, sokat változtattak ezen. Fantasztikus érzés volt, amikor 16.-ként kvalifikáltam az EB-n, és életemben először tsuisostam. Nagyon sokan szurkoltak nekem a versenyzőtársaim közül is, amit ezúton is köszönök nekik!

 

 

 

Milyen fejlesztéseket tervezel az autóval kapcsolatban?

 

2008-ra a futómű teljes átalakítását tervezzük. Az autó minden más része tökéletes a számomra. Szeretem az M3-as motort, így nem tervezek más átalakítást. 

 

 

Milyen terveid vannak 2008-ra vonatkozóan?

 

Szeretnék még jobb eredményeket elérni, és a top 8-ba bekerülni. 2008-ban már külföldi versenyeken is elindulok, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik.

 

  

CarsAndGirls.hu (2008)


 

Kapcsolódó anyagok:

 

 

Nero M3 - a drifter lány (interjú)

 

Nero M3 2007 promo (videó)

 

Nero M3 - első klipje (videó)

 

Nero M3 - fotózás (videó)


Kapcsolódó galériák
NeroM3

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere