CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu

Hírek

Megtalálsz minket a Facebook-on is...
Ajánlók 2020-08-04 admin


Új galéria - Dragracing.hu gyorsulási verseny
Ajánlók 2020-06-07 admin

Most szombaton indult Kiskunlacházán a gyorsulási szezon, ahol végre rajthoz állhattak a Dragracig által szervezett MNASZ bajnoki futamon a téli álmot alvó autók is.  Sok-sok képet hoztunk Nektek. Jó nézelődést ;)


Super Enduro GP
Ajánlók 2020-02-02 admin

Hihetetlenül látványos és izgalmas mindig a Super Enduro GP, mely ezen a hétvégén Budapesten fogadta rajongóit. Ha nem tudtál részt venni a versenyen, akkor ne búsulj, nézd meg a fotókat galériánkban. KATT.


Kunmadarason indul a drift szezon
Ajánlók 2020-01-24 admin

Ha azt mondjuk drift, mindenki rávágja, hogy drifting.hu. Ha azt mondjuk Trackwood, mindenkinek a fantasztikus hangulatú máriapócsi versenyek ugranak be. Béres Szabolcs és csapata azonban úgy gondolta, hogy ideje még közelebb vinni a versenyeket a nézőkhöz, így 2020-ban Kunmadaras és Kalocsa is izgalmas versenyeknek ad majd otthont.


Szilveszter Rallye fotók
Ajánlók 2019-12-30 admin

Feltöltöttük az idei utolsó galériánkat. Jó nézelődést és BÚÉK mindenkinek!


Michelisz Norbi sajtótájékoztató
Ajánlók 2019-12-17 admin

Vasárnap az egész ország egy emberként szurkolt a "mi" Norbinknak, aki autósport történelmet írt, mivel megnyerte a WTCR-t 2019-ben. Ma érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol rögtön sajtótájékoztatót is tartott.


Mikulás Rallye-n jártunk
Ajánlók 2019-12-09 admin

A Mikulás nem csak sok csokit és virgácsot hozott, hanem egy izgalmakban bővelkedő rallye versenyt is, melyet 2019. december 7-én és 8-án Veszprémben rendeztek meg. A versenyről készült fotókat keresd ITT.

 


Junkbuilds - avagy hogyan lehet sz*rból...
Ajánlók 2019-11-14 admin

Régi jó barátunk Mancs és mindenki szerelője Zsóóóti gondoltak egyet és építettek egy autót. Romból egy kevésbé romot. A projekt túl vicces volt ahhoz, hogy Mancs ne ragadjon kamerát és ne örökítse mindezt meg az utókornak. Ezért örök hála neki. És hogy mit is csinálnak ők? Erről hagy meséljenek ők...


Brno – harc a végső pontokért
Ajánlók 2019-10-22 admin

Még sohasem volt ilyen szoros állás talán a bajnokságban egy versennyel az idény zárása előtt. A dobogó első helye már elkelt a Magyar Profi Drift Bajnokság PRO kategóriájában, de a második, harmadik, negyedik és ötödik hely sorsa még nagyon kérdéses.


Mecsek Rallyn jártunk
Ajánlók 2019-10-13 admin

Itt van az ősz, itt van újra... Az ősz nem múlhat el Mecsek Rallye nélkül. A versenyről készült fantasztikus hangulatú fotókat keressétek a galériában. Jó csemegézést kívánunk nektek hozzá. A galériáért kattints IDE.

 


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere