CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Megtalálsz minket a Facebook-on is...
Ajánlók 2020-08-04 admin


Brno – harc a végső pontokért
Ajánlók 2019-10-22 admin

Még sohasem volt ilyen szoros állás talán a bajnokságban egy versennyel az idény zárása előtt. A dobogó első helye már elkelt a Magyar Profi Drift Bajnokság PRO kategóriájában, de a második, harmadik, negyedik és ötödik hely sorsa még nagyon kérdéses.


Mecsek Rallyn jártunk
Ajánlók 2019-10-13 admin

Itt van az ősz, itt van újra... Az ősz nem múlhat el Mecsek Rallye nélkül. A versenyről készült fantasztikus hangulatú fotókat keressétek a galériában. Jó csemegézést kívánunk nektek hozzá. A galériáért kattints IDE.

 


Rajtra kész a vadonatúj Golf
Ajánlók 2019-10-11 admin

Ha van olyan autó, amit az évtizedek bestsellerének lehet nevezni, akkor az a Golf, melyet világszerte a generációról generációra történő folyamatos fejlesztés alapozott meg. Két hét múlva, október 24-én a Volkswagen bemutatja az autó nyolcadik generációját a wolfsburgi világpremieren.


Drift tábor a keleti régióban
Ajánlók 2019-10-01 admin

A drift mára már közkedvelt autósporttá vált Magyarországon is. Eddig pálya és versenyek hiányában a keleti régió kicsit háttérbe szorult. Simon Anikó és barátai azonban úgy gondolták, hogy ideje itt is edzésnapokat szervezni, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy a fiatalok zárt pályán gyakoroljanak és ne a nyílt utcán mérjék össze erejüket egymással.


Drag és drift újra együtt Kiskunlacházán
Ajánlók 2019-09-06 admin

2019. szeptember 8-án nemcsak a gyorsuló autóktól és motoroktól, hanem hosszú szünet után újra drift autóktól is hangos lesz a kiskunlacházi reptér. Két sportág jeles képviselői csapnak össze, hogy megszerezzék a legjobbnak járó serleget.


…Mielőtt a Hondák téli álomra hajtják fejüket…
Ajánlók 2019-09-04 admin

Mielőtt a gondos gazdák óvatos mozdulatokkal tisztára suvickolják szeretett Hondájukat, majd bezárják őket téli álmukra a garázsba, még egy utolsó, hatalmas bulira elmennek Kiskunlacházára, az Évadzáró Honda Találkozóra.


Trackwood – a századik gyertya a Drifting.hu tortáján
Ajánlók 2019-08-16 admin

A Drifting.hu csapata stílusosan ünnepli meg fennállása 100. versenyét. A századik „gyertya” a Trackwood lesz a Béres Szabolcs által vezetett csapat tortáján, melyre eddig közel 70 profi pilóta nevezett 6 országból. Itt lesz Európa drift pilótáinak krémje, hogy ismét egy felejthetetlen élménnyel tegyenek gazdagabbá mindenkit.


Hungaroring Classicon jártunk
Ajánlók 2019-07-15 admin

Régi versenyautók hozták el a régmúlt versenyek fantasztikus hangulatát hétvégén a Hungaroringre. Méltó otthona volt ez a gyönyörű pálya ezeknek a különleges futamoknak, melyeken szebbnél-szebb autók álltak rajthoz. A képeket keressétek galériánkban.

 


GT Sport Racing Weekenden jártunk
Ajánlók 2019-07-06 admin

Annak, aki szereti a Hungaroringet és a gyönyörű, gyors autókat, annak nem volt kérdés, hogy hol és mivelt töltse a hétvégéjét. Mi is kilátogattunk a GT Sport Racing Weekendre. A fotókat megtaláljátok galériánkban. Jó nézelődést nektek hozzá!

 


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere