CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Megtalálsz minket a Facebook-on is...
Ajánlók 2020-08-04 admin


Szilveszter Rallye fotók
Ajánlók 2019-12-30 admin

Feltöltöttük az idei utolsó galériánkat. Jó nézelődést és BÚÉK mindenkinek!


Michelisz Norbi sajtótájékoztató
Ajánlók 2019-12-17 admin

Vasárnap az egész ország egy emberként szurkolt a "mi" Norbinknak, aki autósport történelmet írt, mivel megnyerte a WTCR-t 2019-ben. Ma érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol rögtön sajtótájékoztatót is tartott.


Mikulás Rallye-n jártunk
Ajánlók 2019-12-09 admin

A Mikulás nem csak sok csokit és virgácsot hozott, hanem egy izgalmakban bővelkedő rallye versenyt is, melyet 2019. december 7-én és 8-án Veszprémben rendeztek meg. A versenyről készült fotókat keresd ITT.

 


Junkbuilds - avagy hogyan lehet sz*rból...
Ajánlók 2019-11-14 admin

Régi jó barátunk Mancs és mindenki szerelője Zsóóóti gondoltak egyet és építettek egy autót. Romból egy kevésbé romot. A projekt túl vicces volt ahhoz, hogy Mancs ne ragadjon kamerát és ne örökítse mindezt meg az utókornak. Ezért örök hála neki. És hogy mit is csinálnak ők? Erről hagy meséljenek ők...


Brno – harc a végső pontokért
Ajánlók 2019-10-22 admin

Még sohasem volt ilyen szoros állás talán a bajnokságban egy versennyel az idény zárása előtt. A dobogó első helye már elkelt a Magyar Profi Drift Bajnokság PRO kategóriájában, de a második, harmadik, negyedik és ötödik hely sorsa még nagyon kérdéses.


Mecsek Rallyn jártunk
Ajánlók 2019-10-13 admin

Itt van az ősz, itt van újra... Az ősz nem múlhat el Mecsek Rallye nélkül. A versenyről készült fantasztikus hangulatú fotókat keressétek a galériában. Jó csemegézést kívánunk nektek hozzá. A galériáért kattints IDE.

 


Rajtra kész a vadonatúj Golf
Ajánlók 2019-10-11 admin

Ha van olyan autó, amit az évtizedek bestsellerének lehet nevezni, akkor az a Golf, melyet világszerte a generációról generációra történő folyamatos fejlesztés alapozott meg. Két hét múlva, október 24-én a Volkswagen bemutatja az autó nyolcadik generációját a wolfsburgi világpremieren.


Drift tábor a keleti régióban
Ajánlók 2019-10-01 admin

A drift mára már közkedvelt autósporttá vált Magyarországon is. Eddig pálya és versenyek hiányában a keleti régió kicsit háttérbe szorult. Simon Anikó és barátai azonban úgy gondolták, hogy ideje itt is edzésnapokat szervezni, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy a fiatalok zárt pályán gyakoroljanak és ne a nyílt utcán mérjék össze erejüket egymással.


Drag és drift újra együtt Kiskunlacházán
Ajánlók 2019-09-06 admin

2019. szeptember 8-án nemcsak a gyorsuló autóktól és motoroktól, hanem hosszú szünet után újra drift autóktól is hangos lesz a kiskunlacházi reptér. Két sportág jeles képviselői csapnak össze, hogy megszerezzék a legjobbnak járó serleget.


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere