CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Egyed Katalin
Galéria - Egyed Katalin

Kiemelt Videó

Dammak Jázmin, Puci és a Camaro fotózásán ...
144 Mb

Kiemelt Hír

Márkajelek története III. - A Toyota logo

  Talán sokan nem tudjátok, de a híres Toyota gyár és cég nem ezen a néven, hanem a tulajdonos, Tojoda ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Megtalálsz minket a Facebook-on is...
Ajánlók 2020-08-04 admin


BMW X5 M és a BMW X6 M Black Fire Edition
Cikkek 2017-08-14 admin

Letaglózó erő, perzselő tüzesség és rabul ejtő exkluzivitás: mindaz, amivel az ezernyi mélységben pompázó éjfekete árnyalat új szintre emeli a BMW X5 M és a BMW X6 M modellek párosát. Bemutatkozik a Black Fire Edition exkluzív különkiadás.


Levetkőzött a 2016-os Nemzet Szépe
Cikkek 2017-08-10 admin

Tavaly Dr. Özer Nóra nyerte meg a Nemzet Szépét a Miss Nation Hungary-t. A szépségverseny szervezői a belső értékeket tartják fontosabbnak, ezért a döntő során sem kérik a lányokat, hogy bikinire vetkőzzenek. Így mostanáig kellett várni, hogy Nóra is megmutassa formás alakját.


 


Drift edzésen jártunk....
Ajánlók 2017-08-05 admin

Ismét új és jól bejáratott vasak füstölték tele a tököli reptér jól ismert aszfaltját. Driftért rajongók és drift pilóták egy helyen. Jó kis edzés volt ebben a rekkenő hőségben. A képeket keressétek a galériáknál.

 


BMW 3-as sorozat exkluzív különkiadás
Cikkek 2017-07-25 admin

A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow névre keresztelt felszereltségi opciók minden korábbinál izgalmasabb ruhába öltöztetik a világszerte 15 millió példányban értékesített modellsorozat legújabb nemzedékét.


Drift Matsuri – drift újragondolva…
Beszámolók 2017-07-19 admin

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért, melyek felülmúlták mindenki elképzeléseit.


Stancefest és Drift Matsuri
Ajánlók 2017-07-16 admin

A Stancefesten gyönyörű autók, Magyarország első Drift Matsuri versenyén pedig hihetetlen drift csaták és több száz Lada várt minket. A képeket keressétek a galériákban. Jó csemegézést kívánunk hozzá.

 


Drift és rally egy hétvégén újra
Ajánlók 2017-07-10 admin

Lengyelországban egy izgalmas drift versenyen, míg kis hazánkban Veszprémben jártunk a 24. Veszprém Rallye-n. A fotókat megtaláljátok galériánkban. Jó mazsolázgatást.

 


A Nissan e-NV200 10 000 kilométeres túrára indult
Cikkek 2017-07-07 admin

A Nissan e-NV200 35 napos európai elektromos túrára indult, így bemutatva, hogyan járulhat hozzá a fenntartható jövőnkhöz az innovatív, kibocsátásmentes autózás. A kaland Barcelonából indul, majd követik Európa elektromos folyosóját, hogy végül megérkezzenek Norvégia festői Északi-fokához.


Íme az új BMW 6-os Gran Turismo
Cikkek 2017-07-03 admin

A BMW bemutatja az elmúlt évek egyik legkreatívabb modelljének teljesen újragondolt kiadását, az új BMW 6-os Gran Turismo-t, mely a luxuslimuzinok komfortját a kupék lenyűgöző stílusával jeleníti meg.


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere