CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Évindító interjú Magyar Tamással
Drift - (2019.04.02)

Sokan csóválták a fejüket, amikor meglátták Magyar Tomi autóját: Merci… és még dízel is. Tomi azonban folyamatosan fityiszt mutat remek eredményeivel a kételkedőknek.

 

Idei terveiről és tavalyi emlékeiről mesélt most nekem… 

Kezdjük egy kicsit azzal, hogy visszatekintünk az elmúlt idényre. Mennyire vagy elégedett az eredményeddel?

 

Magyar Tamás: Teljes mértékben elégedett vagyok a tavalyi eredményekkel, hiszen a harmadik helyen zártam az éves bajnokságban. Persze jó lett volna megnyerni, de úgy gondolom nagyon erős mezőny volt a tavalyi és technikailag is mindenki nagyon sokat fejlődött, így próbáltam kiautózni a maximumot az autómból!

 

 

Melyik volt a tavalyi évben a kedvenc versenyed és miért?

 

Magyar Tamás: A tavalyi évben a kedvencem talán a zárófutam Brno volt. Nagyon izgalmas volt a bajnokság, így ezen a futamon dőlt el az első 4 helyezés, amit még a csapadékos időjárás is megfűszerezett, így hatalmas izgulásokkal és rengeteg autózással, sok versenyzővel egy nagyon jó hétvége volt :)

 

 

Mesélj nekünk arról, hogy milyen munka folyik jelenleg a műhelyben? Hozzányúltatok az autóhoz vagy csak letörlitek majd a port róla? :)

 

Magyar Tamás: Hatalmas munka folyik jelenleg is, ha minden összejön nagy változásokon fog átesni az autó, de részleteket csak később tudok elárulni. :)

 

 

Mindenki imádja az autód, de sokan káráltak, hogy nem lesz ez jó ide. Te ezt mindig cáfolod. Vajon meddig lehet elég még szerinted?

 

Magyar Tamás: Nagyon motivál is és boldoggá is tesz, hogy sok ember véleményére rá tudok cáfolni és meg tudom mutatni, hogy igen, meg lehet csinálni! Az, hogy meddig elég, az szerintem a következő szezonban kiderül. :)

 

 

Ki az a Markomos pilóta, akivel régen nem csatáztál már, de szívesen mennél egyet ellene?

 

Magyar Tamás: Talán Turóczi Árpival mennék szívesen, mivel gymkhana pályán sokat csatáztunk már egymás ellen, de driften még nem igazán volt alkalmunk.

 

 

Melyik versenyt várod idén a leginkább és miért?

 

Magyar Tamás: Igazából az első versenyt is mindig nagyon várom, a hosszú téli szünet miatt alig várom, hogy újra kaparhassunk, de ezenkívül a nagyobb pályákat szeretem jobban, mint a Slovakiaring, Brno, de a Trackwoodot is nagyon szeretem a különösen jó hangulata miatt!

 

 

Mik a 2019-es terveid, álmaid autó, versenyek, eredmények terén?

 

Magyar Tamás: Talán a fejlesztések után mindenféleképpen az, hogy minden jól sikerüljön és egy stabil, jobban autózható technikával tudjak a győzelemért harcolni. :)

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere