CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Trackwood – a századik gyertya a Drifting.hu tortáján
Ajánlók - (2019.08.16)

A Drifting.hu csapata stílusosan ünnepli meg fennállása 100. versenyét. A századik „gyertya” a Trackwood lesz a Béres Szabolcs által vezetett csapat tortáján, melyre eddig közel 70 profi pilóta nevezett 6 országból. Itt lesz Európa drift pilótáinak krémje, hogy ismét egy felejthetetlen élménnyel tegyenek gazdagabbá mindenkit. 

Nektek melyik a legkedvesebb emléketek?

 

 

A 2012-es verseny, amikor Márton Zoltán „Lakyboy” megszerezte a harmadik helyet egy hihetetlen versenyen? Amikor a több száz magyar néző büszkén és boldogan drukkolt neki és örült a sikerének?

 

 

A 2013-as Trackwood, amely utólag Crashwood néven híresült el? Itt a magyar versenyzők csatáiban is sokszor kapott főszerepet a gumifal, de az igazi crash-sorozat az EEDC és aDrift Allstars European Seriesfutamai alatt indult meg. Az ütközéseket nem a vezetői tudás hiánya, hanem a pilóták hihetetlen bátorsága okozta. Lecsúszott az a bizonyos "rostély a sisakjuk előtt" és onnantól kezdve már nem számított semmi sem.

 

A 2014-es verseny, amikor a 780 lóerős BMW-t uraló Kristaps Bluss és a sokak által első helyre várt Pawel Trela összecsapása zajlott? Senki sem számított arra, hogy a második tsuiso során nem csak a csata, hanem az egész verseny is véget ért a 900 lóerős, 2JZ motorral szerelt Opel GT-vel induló Trela számára, ugyanis a megindítást követően orral belecsapódott a falba. Már megint az a fránya fal…

 

A 2015-ös Trackwood, amikor Temesvári Peti bekerült a legjobb négy közé? Emlékeztek arra a hihetetlen élményre, amikor Bartosz Stolarski és Peti csatáját mindenki üvöltve tapsolta meg? Bár Peti nem állhatott fel a dobogóra, a több ezer néző bíztatása és gratulációja elmondása szerint a legszebb emléke maradt.

 

 

A 2016-os verseny, ahol Molnár Andris került nagyon közel a dobogóhoz? Akkor őt Max Heidrich búcsúztatta, majd a több ezer néző tátott szájjal nézhette végig a döntő csatát, melyet James Deane és Steve Baggsy Biagioni vívott. Álom csata volt ez: hihetetlen megindítási sebesség, hatalmas szögek -  libabőr…

 

2017, amikor Stolarski másodszor is dobogóra állt hihetetlen versenyzésével? Vajon idén el mer jönni és ha igen, akkor  vajon meddig menetel?

 

A tavalyi, 2018-as Trackwood, amikor végre valahára megtört a magyarokat sújtó átok is: Lakyboy 2012-es sikere után ismét magyar pilóta állhatott a Trackwood dobogójára Nagy Róbert Biggy személyében?

 

 

Emlékeztek még arra, amikor Juha három kocsit is elhasznált, mert mindhármat összetörte? Emlékeztek Trela 146 km/h-s megindítására?

 

Vajon mire emlékszel majd vissza jövőre? Hogy újra volt magyar a dobogón? Hogy az ukrán fiúk mindenkit maguk mögé utasítottak? Vagy épp arra, hogy Trela ismét mindenkit lesöpört? Tudtad, hogy a pálya hosszabb lesz egy kanyarral? Vajon bírják majd az autók és a pilóták a plusz terhet? Gyertek el az idei Trackwoodra is, tartsatok velünk 2019. augusztus 23-án és 24-én, hogy újabb emlékekkel legyetek gazdagabbak.

 

Gyertek ünnepeljetek velünk, hogy legyen miről mesélni a haveroknak… 

 

Legyen itt zárszóként az, ami Trelának jutott eszébe elsőként a Trackwood szóról:

 

„Unbelievable event, lots of great people, best cars and even better drivers. Fun, speed and joy. And green forest all around.”   (Hihetetlen verseny, rengeteg fantasztikus ember, a legjobb autók és még jobb pilóták. Szórakozás, sebesség és öröm. És a zöld erdő körülötted.)

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere