CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Drag és drift újra együtt Kiskunlacházán
Ajánlók - (2019.09.06)

2019. szeptember 8-án nemcsak a gyorsuló autóktól és motoroktól, hanem hosszú szünet után újra drift autóktól is hangos lesz a kiskunlacházi reptér. Két sportág jeles képviselői csapnak össze, hogy megszerezzék a legjobbnak járó serleget.Nagyon különbözik egymástól ez a két sport, hiszen míg a dragban az időé, addig a driftben a technikáé a főszerep. A dragban az idő az ellenfél, a driftben a másik pilóta. Azonban mindkettőhöz kell egy tökéletes autó, egy tehetséges versenyző, egy jó csapat és 200%-os koncentráció.

E négy dolog együttese garantálja számodra, hogy egy másodpercre sem fogsz unatkozni velünk. Az autósok és motorosok számára már nincs sok lehetőség, hogy jobb időeredményekkel feljebb kerüljenek az év végi ranglistán, így biztosan mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy ne találjanak legyőzőre.

A kiskunlacházi reptérre érkező drift pilóták számára pedig igazi újdonság lesz ez a verseny, hiszen teljesen új és számukra ismeretlen pályán kell majd megmérkőzniük egymással. Így tehát mindkét sportágban rajthoz álló pilótákon nagy lesz a teher, ami valljuk be őszintén: nekünk, nézőknek csak külön jó, hiszen így még kiélezettebb és még izgalmasabb lesz minden futam, amit láthatunk.

Nincs más teendőd, mint bevésni a naptárba a dátumot és helyszínt: 2019. szeptember 8. – Kiskunlacháza – drag&drift. Te hozd magaddal a családod és a barátaidat, mi pedig biztosítjuk a szuper pályákat, a sok-sok profi versenyzőt és a felejthetetlen élményt.


Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

 

Kapcsolódó galériák
DragRacing gyorsulási verseny 2019.04.07.

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere