CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Drift tábor a keleti régióban
Ajánlók - (2019.10.01)

A drift mára már közkedvelt autósporttá vált Magyarországon is. Eddig pálya és versenyek hiányában a keleti régió kicsit háttérbe szorult. Simon Anikó és barátai azonban úgy gondolták, hogy ideje itt is edzésnapokat szervezni, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy a fiatalok zárt pályán gyakoroljanak és ne a nyílt utcán mérjék össze erejüket egymással. 

A kunmadarasi reptér tökéletes helyszínt biztosít mindehhez. Először egy napos edzéseken vehettek részt a pilóták, most már, harmadik alkalommal egy két napos rendezvény várja őket. Első nap edzés, a második napon pedig egy izgalmas verseny kerül megrendezésre, hiszen gyakorolni kell azt is, hogy milyen versenyhelyzetben, stresszben helyt állni. A jelige: teher alatt nő a pálma – vagy magyarosabban: amibe nem halunk bele, az megerősít.

 

 

Az edzésen sok Semi Pro és Pro pilóta is részt vesz, így akár tőlük is lehet hasznos tanácsokat kérni. A versenynapokon a bírák is sok tippet adnak, sőt ha kell meg is mutatják, hogy az adott pályát hogyan lehet a legtökéletesebben végig driftelni.  Az első versenyen Mester János és Bimbó József, a másodikon – és remélhetőleg az októberi versenyen is – Mester János és Kreisz Tamás lesznek a szigorú bírák.

 

 

A jó hangulatról az izgalmas, bár gumigyilkos pálya, a családias légkör és a finom ebéd gondoskodik, míg a biztonságról a rendezők és a profi sportbírók és pontozó bírók. Ebben a táborban mindenki olyan élményekkel lesz gazdagabb, ami biztosan kihatással lesz későbbi pályafutására is. Olyan barátságok szövődnek, amit semmi sem szakíthat el, maximum egy kis gumifüst burkolja majd körbe.

 

 

A legfontosabbat nem mondtam, amit most gyorsan véss is be a naptárba: 2019. október 19-20. – Kunmadaras – Drift tábor.

Hidd el az eddigi táborokban részt vevő 22-32 pilóta biztosan nem téved. Neked is ott a helyed, a szervezők és a pilóta társak mindenkit várnak sok szeretettel.

Ha pedig nincs autód, de imádod a driftet, akkor is gyere és tarts velünk, hiszen a rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható.

Keleti régió – driftre fel!


fotó: Gulyás József

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere