CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Kunmadarason indul a drift szezon
Ajánlók - (2020.01.24)

Ha azt mondjuk drift, mindenki rávágja, hogy drifting.hu. Ha azt mondjuk Trackwood, mindenkinek a fantasztikus hangulatú máriapócsi versenyek ugranak be. Béres Szabolcs és csapata azonban úgy gondolta, hogy ideje még közelebb vinni a versenyeket a nézőkhöz, így 2020-ban Kunmadaras és Kalocsa is izgalmas versenyeknek ad majd otthont. 

Már 2019-ben felpezsdült a drift élet, hiszen Kalocsán több street és PRO2 bajnoki futam zajlott, míg Kunmadarason Simon Anikó és barátai edzésnapokat tartottak, majd két napos drift táborokat szerveztek. A táborok keretében az első napon edzés, a második napon pedig egy izgalmas verseny várta az oda érkező pilótákat, hogy kipróbálhassák tudásukat éles versenyhelyzetben is.

 

 

Az edzéseken sokat segítették az újoncokat az ott gyakorló PRO2 és PRO pilóták, a verseny alatt pedig a profi versenyzőkből álló bírói csapat adott sok hasznos tanácsot az indulóknak. A gumigyilkos pálya senkinek sem szegte kedvét, mindenki élvezte ezt a gumifüstbe burkolózó izgalmas két napot.

 

Az első edzésre és versenyre a street és PRO2 pilótáknak már nem kell sokáig várniuk, hiszen március 18-án Kunmadarason indul a drift szezon és a bajnokság. Természetesen nem csak a pilótákat, hanem a nézőket is sok szeretettel várják a rendezők, hiszen egy mindenki számára ismeretlen pálya és ezáltal új kihívások várnak majd itt a versenyzőkre, ami biztosan sok izgalmas pillanatot okoz majd.

 

A bajnokság szabályainak megfelelően a street kategóriában induló versenyzők egyedül fűzik majd le a pályát, míg a PRO2 pilóták páros csatákat vívnak majd. Az új generáció, a PRO2 pilóták már a PRO versenyzőkhöz hasonlóan igen izgalmas csatákban vesznek részt, hiszen mindent egy lapra tesznek fel és úgy ráautóznak a másikra, hogy nyugodtan bekopoghatnának a másik ajtaján…

 

 

Hidd el már egy verseny is komoly függőséget okoz, így ha nem akarsz lemaradni a további összecsapásokról, akkor vésd be már most a naptáradba a Drift Aréna & Drifting.hu Országos Street és PRO2 Kupasorozat időpontjait:

 

·         Március 28-29. Kunmadaras

·         Április 25-26.Kalocsa

·         Május 30-31. Kunmadaras

·         Június 27-28. Kalocsa

·         Szeptember 12-13.- Kalocsa

·         Október 3. Kunmadaras
 

 


Kunmadaras – Kalocsa – driftre fel!

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere