CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Az új BMW X2 M Mesh Edition
Cikkek - (2021.01.18)

Az új BMW X2 M Mesh Edition debütálásával a prémium kompakt szegmens iránymutató Sports Activity Coupé modellje minden korábbinál egyedibb és vonzóbb testet ölt. Az M Sport X felszereltségi csomag alapjaira továbbgondolt különkiadás exkluzív elemekkel célozza meg az aktív kikapcsolódást kedvelő célcsoport képviselőit.  • A bajor prémiumgyártó már alapfelszereltségként látványos matricákkal színezi a motorháztetőt, az első lökhárító két oldalát, valamint az első és a hátsó ajtókat. Az élénk narancssárga matricák sportosan elegáns stílusban harmonizálnak az új BMW X2 M Mesh Edition exkluzivitásaként kikevert, új Brooklyn Grey metál karosszériafényezési árnyalattal és a Sapphire Black metál karosszériafényezési árnyalattal. Az Alpine White, Phytonic Blue metál és Sunset Orange metál karosszériafényezési árnyalatok esetében a matricák fekete színben pompáznak. A matricák a BMW ügyfelének kérésére természetesen elhagyhatók.

 

  • Összetéveszthetetlen megjelenés a magasfényű feketére fényezett, háromdimenziós hálómintázatú hűtőrács-párnak köszönhetően, amely a nagyteljesítményű versenyautókat idézi – ahogyan az újdonság utasterében, küszöbtoldatain és kerékjárati ívein fellelhető Frozen Black-Brown metál árnyalat is.

 

 

  • Új, aerodinamikailag optimalizált BMW M keréktárcsák 19” és 20” méretben, a karosszériát díszítő matricákkal megegyező színezéssel.

 

  • Az új BMW X2 M Mesh Edition a nagysikerű Sports Activity Coupé (SAC) jól ismert frontrészét viseli, letisztult karosszériafelületekkel és speciális „rosszidő-fényforrásokkal” kiegészített, LED-technológiás első fényszórókkal. A különkiadáshoz az opcionális extrafelszereltség részeként négy szegmens szerint dolgozó mátrix funkcióval ellátott távolsági fényszóróval szerelt, adaptív LED-technológiás fényszóró-pár is megrendelhető. Újdonság a külső visszapillantó-házakból kivetített X2 logó, amely az alapfelszereltségként kínált világítás csomag része.

 

 

  • BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített tételekkel, többek között a hálómintázatú hűtőrács keretének magasfényű fekete árnyalatával, a csomagtérajtón elhelyezett márkaembléma magasfényű fekete gyűrűjével és a Black Chrome árnyalatú kipufogóvégekkel.

 

  • Alapfelszereltségként kéttónusú utastér, BMW M sportülések integrált fejtámlákkal, Mocha árnyalatú Dakota bőrkárpit és antracit-színű Alcantara-borítás. Az üléseket, a műszerfalat és a középkonzolt narancssárga színű kontraszt-varrás díszíti. A szőnyegek narancssárga szegélyt és varrást, a küszöblécek pedig „Edition” feliratot viselnek.

 

 

  • Alumíniumból készült, hatszög-mintázatú, antracit-árnyalatú utastéri dekorbetétek, BMW Individual antracit-árnyalatú tetőkárpit, BMW M rozsdamentes acél pedálsor, BMW M lábtámasz, BMW M bőrözött sportkormány és exkluzív BMW M kulcstartó az alapfelszereltség részeként. A manuális váltóval szerelt különkiadások BMW M logóval ellátott váltókart kapnak.

 

  • Az új BMW X2 M Mesh Edition háromféle dízelmotorral (110 kW / 150 lóerő és 170 kW / 231 lóerő közötti teljesítménnyel), kétféle benzinmotorral (100 kW / 136 lóerő és 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítménnyel), illetve a BMW X2 xDrive25e (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 13,7 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 43 gramm / km; az értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számolták ki)* képében egy plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával válik elérhetővé. A hajtáslánc-technológia függvényében a bajor prémiumgyártó ügyfelei elsőkerék-meghajtással és BMW xDrive intelligens összkerékhajtással, illetve manuális váltóval és Steptronic automataváltóval is megrendelhetik a modellt.

 

 

  • ID6 kijelző- és járművezérlő koncepció, amely az autó és a navigációs rendszer funkcióinak vezérlésére három különböző lehetőséget is kínál: az iDrive vezérlőtárcsája mellett az érintés-érzékeny központi kijelző és – amennyiben a BMW Navigation is a felszereltség része – az élőbeszédet felismerő hangutasítás is elérhető. Alapfelszereltségként kéz nélküli telefonálás a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően és DAB tunerrel felszerelt audiorendszer.

 

  • Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető BMW Navigation 8,8” képernyő-átmérőjű központi kijelzőt, a BMW Navigation Plus pedig 10,25” képernyő-átmérőjű központi kijelzőt és teljes mértékben digitális BMW Head-Up kijelzőt kínál.

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere