CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Zimány Linda interjú
Interjúk - (2008.08.22)

Zimány Linda... Hmm, ha meghallom ezt a nevet, akkor azonnal beugrik egy kedves arc, melyet gyermeki báj leng körül... Utána megnézek egy-két fotót és megértem, hogy kedves férfi ismerőseim miért kezdenek azonnal lázas sóhajtozásba már a név hallatán... 

Ha már az oldal neve CarsAndGirls.hu, akkor úgy gondoltam az a legegyszerűbb, ha Lindával először az autókról beszélgetünk, majd utána jöhet Linda, a GIRL - csupa, csupa nagybetűvel. ;)

 

 

CAG: Mesélj! Mi álmaid autója? Milyen szempontok szerint választanál?

 

Linda: Álmaim autója jelenleg egy M6-os BMW hófehér színben, hófehér bőrrel. :) Számomra fontos a szín és a kényelem.

 

 

CAG: Mennyire szereted a sebességet? Volt már valamilyen izgalmas élményed?

 

Linda: Volt szerencsém utazni már szebbnél szebb sportautókkal, például Aston Martinnal, Porsche-val, Ferrarival és az egyik kedvencemmel, a Mercedes SL65 AMG-vel. Lamborghiniben is ültem már, úgyhogy sokszor utaztam nagyon gyorsan, de én egy kicsit tartok a sebességtől. Nem a sofőrökben nem bíztam, hanem nem bízom az utakon mellettem közlekedő emberekben... Most szereztem meg a jogosítványom és észrevettem, hogy az emberek nagyobb része nem használja a visszapillantó tükröt... Például csaknem 300-zal száguldozva valamelyik autópályán csúnya baleset lehet, ha valaki efféle hibából rád húzza a kormányt... Ezért nem látom értelmét a túl gyors sportautóknak. Magyarországon az utak minősége miatt sem lehet kihasználni biztonságosan a sebesség adta lehetőségeket - maximum egy versenypályán.

 

 

CAG: Mit teszel, ha esetleg a társaságodban lévő férfiak hosszú időn keresztül csak az autókról képesek beszélgetni?

 

Linda: Figyelek csöndben, majd elmagyarázom, hogy a lányok többségének miért a kényelem és a kocsi külsőségei a fontosak inkább, mintsem az, hogy mekkora a motorja... :)

 

 

CAG: Amikor tini voltam, akkor összedugtam a fejem a szomszéd sráccal, aki autószerelőnek tanult és megkértem, hogy mondjon egy-két autókkal kapcsolatos szakkifejezést. Utána ezt kitűnően alkalmaztam. Annyi kellett csak, hogy ha fiútársaságban autók kerültek szóba, akkor elejtettem a kérdést, hogy milyen difi van benne vagy milyen a nyomaték. Na akkor porba hullt több férfi állkapocs és nyert ügyem volt. :)  Neked volt ilyen "tini-praktikád"? :)

 

Linda: Ez jó taktika, de én soha nem tagadtam, hogy nem értek mélyrehatóan az autókhoz, hiszen NŐ vagyok, nagy betűkkel. Az autó legyen a fiúk dolga... Inkább próbálom azzal legyezgetni az aktuális párom egóját, hogy hagyom, hogy elmondja az okosságait az autókkal kapcsolatban, és én hallgatok rá. :)

 

 

CAG: Beszélgessünk egy picit Rólad és ne csak az autók szemszögéből. Kos jegyben születtél - innen jött az ötlet. Kiszedtem a jegy jellemzéséből négy állítást. A kérdés az, hogy mennyire igazak ezek Rád. :)  Az állítások:

 

1.) "A rád jellemző rafinált báj, amelyhez szinte gyermekien nyílt életszemlélet társul, nyílegyenesen képes áttörni a barikádokon, amelyeket az emberek a szívük köré emelnek."

 

Linda: Micsoda hízelgő szavak :) - de egyébként igaz teljes mértékben... Ennyi a taktikám, ami ide van írva az első mondatba (és mindig be is jön :) ).

 

 

2.) "A veled való kapcsolat sohasem szürkül rutinná: leleményes, izgalmas ötleteid gondoskodnak róla, hogy a szex állandó pezsgésben maradjon."

 

Linda: 100%-ban igaz, de nem csak a szexre, hanem az egész életemre és a párkapcsolataimra is. Viszont pont ezért kicsit nehezebb huzamosabb ideig fenntartani az érdeklődésem. De ha valaki megdolgozik érte, azt értékelem nagyon!!

 

 

3.) "A Kos szerelmének napsugaraiban csak az sütkérezhet, aki megnyeri az eszedet is."

 

Linda: Így van... nagyon fontos az inteligencia számomra... Koromhoz képest sok mindent láttam a nagyvilágból. Ez ad egyfajta tájékozottságot, magabiztosságot, és elvárom, hogy a párom okos legyen (legyen okosabb az okoskodó kosnál :) ), intelligenciájával el tudjon kápráztatni, mert akkor megmarad az egyensúly, fel tudok nézni rá.

 

 

4.) "Egy csipetnyi féltékenység csak fűszerezi a kapcsolatot, de ha a partner viselkedése túlságosan sok alapot ad a féltékenykedésre, az már tönkreteheti."

 

Linda: Nem vagyok a zöld szörny típus :), de egy egészséges féltékenység bennem is van, ezért ez az állítás is igaz. De ha egyszer megcsalnak és erre fény derül, az egy kosnak olyan megalázó és annyira bántja az egóját, hogy biztosan nincs bocsánat - büszkeségből.

 

 

CAG: Köszönöm szépen és sok sikert kívánok Neked mindenhez! :)

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2008) 


 

Kapcsolódó galériák
Zimány Linda

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere