CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Nemzetközi Erotika Expo - interjú a szexi álomnőkkel...
Interjúk - (2008.11.25)

Több férfi irigyelve figyelt engem az Erotika Expon. Jobbomon Rácz Linda, balomon pedig Mészáros Dóra ült. Szerintem többen megőrültek volna egy ilyen felállástól...Elsőként Mészáros Dórát kérdezgettem a táncról, a férfiakról és magánéletéről. Talán így egyszerűbben tudjuk majd kezelni az erősebb nem képviselőit...

 

 

CAG: Mennyire nehéz megfelelni előadásról előadásra a férfiak igényeinek?

 

Dóri: Szerintem a férfiak igényeinek igen könnyű megfelelni, a saját igényeinknek nehezebb. Én úgy gondolom, hogy a pasikat nem érdekli az, hogy milyen ruhában megyek ki a színpadra. A pasikat csak az érdekli, hogy mutassak valamit. Igazából itt pu*i kell, az hogy milyen köntösben van, az egy dolog. Mivel nekem ez a munkám, amit nagyon szeretek, így próbálok elsősorban magamnak megfelelni. Folyamatosan figyelem, hogy mi van külföldön, mert ahhoz igazítjuk a showt.

 

 

CAG: Mi az a show-elem, amitől a pasik szerinted a leginkább beindulnak?

 

Dóri: A vizet nagyon szeretik, a habot. Imádják, ha felviszünk esetleg valakit és vele foglalkozunk. És természetesen szeretik a leszbi-showt.

 

 

CAG: Van olyan dolog, amit sohasem vállalnál be?

 

Dóri: Igen, van. Úgy férfinak a társaságát, hogy mondjuk nincsen rajta nadrág, vagy olyasmi kontaktot vele, ami nekem már nem fér bele. Nem nyúlok úgy hozzá, hogy az átmenjen pornóba. Ha férfi van a színpadon, azzal mindig csínján kell bánni.

 

 

CAG: Magánéletben nőként szerinted mivel lehet megtartani egy pasit?

 

Dóri: Fent kell tartani azt az állapotot, ami akkor volt, amikor megismerkedtek. Egy idő után ezek a kapcsolatok ellaposodnak, hiszen sokan elhagyják magukat, és egy év múlva már nem figyelnek a külsejükre. Az elején, még az ismerkedési szakaszban nagyon odafigyelnek a lányok arra, hogyan néznek ki, hogy otthon miben vannak, és mindig tökéletesnek próbálják magukat mutatni. Egy idő után ez megszűnik, és ilyenkor jön az, hogy pár év házasság után meghízik az asszony. :)

 Nem kellett mást tennem, csak megfordulnom és máris egy ragyogó szempár és egy édes mosoly fogadott. Rácz Linda is érdekes dolgokat mesélt nekem...

 

 

CAG: Szépek vagyok, fantasztikus a műsor. Minden férfi igényeinek megfeleltek szerinted?

 

Linda: Én úgy gondolom, hogy minden pasinak mások az igényei. Nyilván egyszemélyben, mint Rácz Linda nem tudnék megfelelni Budapest összes férfijának. Minden férfi mást szeretne látni, mást szeretne kapni. Próbálunk azon lenni a Dórival, hogy minden pasinak az igényeit kielégítsük. Ez nyilván nem könnyű. Visszanézzük a korábbi kiállításokat, azokat, melyekről visszajelzést kapunk, hogy jó volt és ezekre alapozni.

 

 

CAG: Szerinted létezik "pasi-hűség"?

 

Linda: Szerintem létezik. Lehet, hogy idiótának, naivnak tartotok emiatt, de szerintem létezik. Ha megtalálja az ember a párját, akik mint két kapocs összeillenek, akkor igen. A férfiakban is van olyan monogám típus, mint a nőkben, csak azt kell megtalálni. Ha nem találod meg, akkor nyilván mindkét oldalról működik a félrelépés, ha megtalálod, akkor a palikban és a nőkben sincs más, csak a hűség. Én, mint Rácz Linda hiszek benne.

 

 

CAG: Ha megtalálnád életed párját és ő arra kérne, hogy ezt a munkát tovább ne csináld, akkor feladnád mindezt azért a férfiért?

 

Linda: Úgy gondolom igen. Én megtaláltam életem párját, már négy éve vagyunk együtt és nagyon boldog vagyok, nagyon szeretem. A párom nem fogadja el teljes mértékben mindazt, amit csinálok. Elfogadja ideig-óráig, addig, amíg nem kell ottlennie, amíg nem kell eljönnie velem egy fellépésre és azt nem kell végignéznie. Amíg ő nem szól emiatt, nem vágja konkrétan a fejemhez, addig nem fogom abbahagyni. Szeretem ezt a munkát, már tizenhat éve ezt csinálom. Az életem részévé vált, nehezen mondanék le róla.

 Maria Bellucci ezen az estén a show kedvéért szexi szerelő ruhába bújt, ami biztosan megmozgatta a férfiak fantáziáját. Amikor beszélgettünk, akkor egy mini farmerszoknya és egy szűk felső volt rajta. Döntse el mindenki maga, hogy melyik az izgatóbb... én a szavaira figyeltem. ;)

 

 

CAG: Hogyan készülsz egy-egy új műsorra fel?

 

Maria: Ez nagyon nehéz, hiszen rengeteg fellépő lány van. Próbálok mindig újat kitalálni, de a titok egyszerű. Böngészem a netet, próbálok új kosztümöket és jelmezeket találni. Az a gond, hogy igazán sok lehetőségünk nincs egy ilyen kiállításon a színpadon.

 

 

CAG: Szerinted ugyanaz izgatja fel azt a férfit, aki a színpad mellett állva a műsort nézi, mint ami azt a férfit, aki otthon a hálószobában vár?

 

Maria: Mindkét helyen hasonló dolgok az izgatóak. Szexi mozgás, szexi ruhák és fehérneműk.

 

 

CAG: Ennek az izgalomnak a hiánya tönkre tehet szerinted egy párkapcsolatot?

 

Maria: Ez bonyolultabb ennél. Szerintem az emberi butaság, gyarlóság és önzőség az, ami tönkre tesz egy kapcsolatot. Meg kell találnod a párod az életedben. Én azt gondolom, hogy mindenkinek egy párja van csak, akivel tökéletesen összepasszol. Ha őt nem találod meg, akkor nem fog a kapcsolat működni.

 

 

CAG: Hogyan tudod fejben lekezelni azt, ami a színpadon történik? Hogyan éled meg, amikor egy férfi hozzád ér?

 

Maria: Nekem ez műsor, ez hozzá tartozik. Ez nem folyik bele a magánéletembe, nem kapcsolódik a szexuális vágyaimhoz, ezt teljesen másképp élem meg.

 

 

CAG: Van még egy dolog, ami hasonlóan izgalmas, mint a szex és legalább annyira beindít egy férfit, mint egy gyönyörű nő - ezek pedig az autók. Neked van álomautód?

 

Maria: Régóta vezetek és szeretek is vezetni. Nem vagyok nagyravágyó, nem fogok olyat mondani, hogy Ferrari. Egyik kedvencem a BMW X3, ez igazi kis csajos autó lett, nagyon édes. Ezen kívül nagyon szeretem az Audikat. Mindegyikért oda vagyok.

 


 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2008)

Kapcsolódó galériák
Nemzetközi Erotika Expo

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere