CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Klemm Szandra
Galéria - Klemm Szandra

Kiemelt Videó

A Tuning Show 2012-n készült videónk ...
280 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Interjú Horváth Évával - "Semmi sem hullik az ölembe..."
Interjúk - (2009.09.10)

Horváth Éva számomra a "NŐ". Kifinomult stílusával, tökéletes alakjával, igéző pillantásával mindenkit levesz a lábáról...CAG: Jelenleg rengeteg dologgal foglalkozol egyszerre. Melyiket tartod a legfontosabbnak?

 

Horváth Éva: Jelen pillanatban a reggeli műsor vezetését, a televíziózást. A legtöbb ilyen lehetőséget elém sodorja az élet. Elképzelem, hogy milyen lenne mondjuk műsort vezetni, és minden alakul magától. A televíziózásban nem csak a műsorvezetés, hanem a műsorszerkesztés is vonz.

 

A későbbiekben szívesen nyitnék egy kozmetikai szalont, ahol jó gépek, készülékek vannak. Úgy gondolom, hogy olyan ütemben fejlődik a technika, hogy kezelésekkel tökéletesen helyettesíteni lehetne idővel a plasztikai sebészetet.

 

Mindemellett érdekel a lakberendezés is; nagyon nyitott vagyok a világra. :)

 

 

CAG: Ezek szerint a hagyományos, természetes módszereket részesíted előnyben?

 

Horváth Éva: Igen. Nagyon érdekel az egészséges életmód, jónak tartom a méregtelenítő kúrákat. Jó lenne esetleg egy bioboltot nyitni, ahol kizárólag ellenőrzött biotermékeket lehetne csak kapni. Félelmetesnek tartom, hogy a legtöbb áruházban már csak "felfújt" dolgokat lehet kapni.

 

 

CAG: Milyen árnyoldalai vannak az ismertségnek?

 

Horváth Éva: Az ismertségnek az ismerkedés az árnyoldala. Nehéz olyan férfit találni, aki nyíltan felvállal, hiszen minden pillanatban vájkálnak a magánéletedbe. Előfordult már, hogy újságban megjelent akkori pár nyilatkozata. Elkeserítő volt a dolog, mert párom sohasem állt a nyilatkozott és egy szó szem volt igaz abból, amit a szájába adtak.

 

 

CAG: Mi volt a legnagyobb előny, amit viszont az ismertségből kovácsolhattál?

 

Horváth Éva: Ismertség és ismertség között van különbség. Semmi sem hullik az ölembe, tenni kell mindig az imidzsért. Álmom, hogy szerepeljek például hajsampon- vagy smink-reklámban, de ez még nem valósult meg sajnos.

 

 

CAG: Egy ilyen gyönyörű és közismert hölgyet mint Te elkerülnek a férfiak vagy inkább kihívást jelentesz számukra?

 

Horváth Éva: Is-is, ez nagyon változó. De mondjuk abból a szempontból vicces a kérdés, hogy aki elkerül, arról nem is tudok. :)  Régebben volt még az jellemző, hogy folyamatosan szűrni kellett a férfiakat abból a szempontból, hogy miért akar velem lenni: miattam vagy az ismertségem miatt.

 

 

CAG: Neked mi a fontos egy férfiban?

 

Horváth Éva: Nagyon fontos, hogy fel tudjak rá nézni, és egy férfiban a tudása az, amire fel tudok nézni. Jó dolog elismerni a tehetségét, hiszen én mindig tanulni akarok, mint egy gyerek, megtapasztalni minden. A külső másodlagos, idilli álom nincs, nem hiszek abban, hogy jön majd a herceg fehér lovon...

 

 

CAG: Szerinted mitől szexi egy nő?

 

Horváth Éva: Fontos, hogy meg tudjon jelenni, tudjon viselkedni minden szituációban, amelyhez megfelelő legyen a viselkedése, öltözéke is.

 

 

CAG: Hogy futsz neki egy kapcsolatnak? Pozitívan úgy, hogy abban bízol ő az igazi, vagy negatívabban, lesz ami lesz alapon?

 

Horváth Éva: Mindig pozitívan állok hozzá, de azt be kell vallanom, hogy nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is közel.

 

 

CAG: Mennyire fontos a jó szex egy kapcsolatban?

 

Horváth Éva: Fontos, de nem dönt el mindent, viszont azt el kell ismernem, hogy hosszú távon nem lehet működőképes enélkül.

 

 


CAG: Mit hibázunk el mi nők a kapcsolatainkban szerinted?

 

Horváth Éva: Ha tudnám a választ, akkor... :)  Szerintem mindenki mást hibáz el. Én ott rontom el általában, hogy én akarom a nadrágot viselni, nem hagyom magam "elnyomni" semmiben sem.

 

Úgy gondolom, hogy egy határozott, biztos egzisztenciával rendelkező nőnél egy férfinek már nehezebb dolga van. Ez a probléma nálam és legtöbb barátnőmnél is.

 

 


CAG: Mennyire fontosak a barátok az életedben?

 

Horváth Éva: Nem élet az élet nélkülük. Mindig számíthattam és most is számíthatok rájuk.

 

 


CAG: Ha csak egy dolgot ajándékozhatnál majd a gyermekednek, akkor mi lenne az?

 

Horváth Éva: A gyermekemért mindent, egy szóval: MINDENT.

 

 

 


írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 

 


Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere