CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Mák Timivel
Interjúk - (2010.03.03)

Igéző titkárnő, aki tüzes tekintetével azonnal elcsábít. Diktálnál neki? ;) 

CAG: Kihívás volt egy ilyen jellegű fotózás számodra?

 

Mák Timi: Igen, már nagyon vártam a fotózást, mert kíváncsi voltam, hogy hogyan teljesítek egy ilyen helyzetben. Mondjuk egyszer már pózoltam quaddal. Az is érdekes volt.

 

 

CAG: Mi volt a legnehezebb és melyik volt a legjobb pillanata a fotózásnak?

 

Mák Timi: Hát, nem volt egyszerű alkalmazkodni a motorhoz, úgy pózolni, hogy a motor is jól látsszon és én is jól mutassak rajta. Viszont tetszett az a rész, amikor az asztalon kellett "mászni", meg amikor feküdtem a motor mellett és csak a lábaimat kellett feltenni rá.

 

 

CAG: Az utakon is kipróbálnád ezt a motort vagy inkább maradsz az autóknál?

 

Mák Timi: Az az igazság, hogy még csak most csinálom a jogsit, szóval vezetésben nem igazán van tapasztalatom! Viszont nagyon szeretem a sebességet és majd szívesen száguldoznék nem csak kocsival, hanem akár motorral is! Ha választhatnék, tuti gyorsasági motorom lenne! :)

 

 

CAG: Ez a tikárnős szerkó mennyire áll közel hozzád?

 

Mák Timi: A hétköznapokban nem igazán így öltözködöm. Hozzám inkább a trendi, nőies szettek állnak közel. Bár már kétszer dolgoztam titkárnőként, szóval gyakran kellett így öltöznöm.

 

 

 

CAG: Gyönyörű nő vagy, aki egy pillantásával képes elvarázsolni bárkit. Párod hogyan viseli el, hogy modellkedsz?

 

Mák Timi: A modellkedés számomra csak egy munka és elvárom, hogy az aktuális párom is így gondoljon rá! Emiatt nincs ok féltékenykedésre. Mondjuk a fotóimat eddig minden pasim szívesen nézegette!

 

 

CAG: Úgy gondolom a Te párodnál nagyon fontos, hogy meg tudjon bízni benned. A bizalmon kívül mi kell még a jó kapcsolat receptjéhez?

 

Mák Timi: Szerintem nagyon fontos még, hogy hasonlítson egymásra a természetünk, a gondolkodásunk, a világhoz való hozzáállásunk és a lényeg, hogy mindketten hasonlóképpen érezzünk egymás iránt. :)

 

 

CAG: Gyermekkori álmaidhoz képest most mik a vágyaid? Mivel szeretnél foglalkozni elsősorban a következő években?

 

Mák Timi: Igazából eléggé alkalmazkodó típusnak tartom magam, így úgy gondolom sokféle munkahelyen megállnám a helyem. Gyerekkoromban sem tervezgettem nagyon, hogy mivel is szeretnék majd foglalkozni. Remélhetőleg 1-2 éven belül már saját cégem lesz.

 

 

CAG: Milyen volt életed legjobb és legrosszabb randija?

 

Mák Timi: Legrosszabb randim talán az volt, amelyiken egy helyzetből adódóan rá kellett jönnöm, hogy a pasim nem igazán egy szerelmes típus és irántam is csak maximum vonzalmat érez. Viszont legjobb randi helyett nagyon sok nagyon jó randim volt. Amikor szerelmes vagyok és tudom, hogy viszont szeretnek, számomra minden találkozás egy hihetetlen élmény.

 

 

 

CAG: Van olyan dolog, amit sohasem tennél meg a párod kedvéért?

 

Mák Timi: Valószínűleg elég sok olyan dolog van, amit nem tennék meg, hiába szeretem őt. Pl. nem hiszem, hogy belemennék szex terén egy hármasba, ahol a harmadik fél egy lány, mivel eléggé féltékeny típus vagyok.

 

 

CAG: Van valamilyen merész álmod szex terén, amit megosztanál velünk is?

 

Mák Timi: Hát motoron pl. még nem csináltam! :) De valószínűleg nem is lenne kényelmes! Esetleg kocsi tetején kipróbálnám. Mondjuk engem főleg az olyan helyek és élethelyzetek vonzanak, ahol és amikor tilos akármit is csinálni! Lehet ezért is tetszik a kikötözősdi. ;)

 

 

CAG: Mi a Te sorrended? Hűség, humor, jó szex, bizalom, szabadság.

 

Mák Timi: Húú, ez elég nehéz kérdés, mivel úgy érzem ezek nálam egyaránt fontos dolgok. De azért megpróbálok kialakítani egy sorrendet. Bizalom, humor, jó szex, szabadság, hűség.

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2010)

 

 


 

Kapcsolódó anyagok:

 

Cikk Timi társáról, a Suzuki SFV 650-ről

 

 


 

Kapcsolódó galériák
Mák Timi

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere