CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Kökény Fannival
Interjúk - (2010.06.22)

Fanni gyönyörű alakjával megvadította a gyönyörű Alfát... Annyira, hogy az Alfa Romeo totálkáros lett...CAG: Fantasztikus alakod van, csodálatos szemed, igazán dekoratív nő vagy. Gondolom donganak körülötted a férfiak...

 

Fanni: Az túlzás, hogy donganak, néha napján kapok egy-egy kedves üzenetet, de semmi több. Mivel nekem általában hosszabb kapcsolataim vannak, és mivel hűséges vagyok, így sok esélyük nincs más férfiaknak.

 

 

CAG: Én, mint egy tipikus nő folyton elégedetlen vagyok valamivel. Neked van olyan belső/külső tulajdonságod, amit nem kedvelsz, amit szívesen megváltoztatnál?

 

Fanni: Természetesen én sem vagyok elégedett magammal, sőt van pár dolog amit megváltoztatnék én is( pl. magasságom, orrom, karom), de el kell fogadnunk magunkat úgy, ahogy vagyunk, és akkor a férfiak ezeket a kis hibákat észre sem fogják majd venni :)

 

 

CAG: Szeretsz vezetni? Ha igen, akkor mennyire kedveled a sebességet?

 

Fanni: Nagyon szeretek vezetni, bár még nincs saját autóm, de sebesség párti vagyok én is!

 

 

CAG: Mi álmaid autója?

 

Fanni: Shelby Mustang GT-500 , a legszebb!

 

 

CAG: Térjünk át a pasikra egy picit...  Szerinted mi indítja be a fantáziájukat?

 

Fanni: Szexi pillantás, csinos fehérnemű... De néha elég egy halkan súgott szó, ami egyből beindítja a párunkat szerintem... Minden attól függ, hogy mennyire ismerjük a másikat.

 

 

 

CAG: Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit egy pasi kedvéért bevállaltál?

 

Fanni: Akit tényleg szeretek azért bármit megteszek igazából, még akkor is, ha a végén kiderül, hogy feleesleges is volt. Mindent beleadok általában. A többi meg az én titkom marad... :)

 

 

CAG: Mi kell egy harmonikus, jó kapcsolathoz?

 

Fanni: Türelem, empátia, és tolerancia. Így kimondva könnyű dolgoknak hangzanak, de valójában nagyon nehéz mindig empatikusnak és türelmesnek lenni. Viszont ha szeretünk valakit, akkor megéri.

 

 

CAG: Sokak szerint jó szex és kellő mennyiségű szabadság nélkül egy kapcsolat nem működhet megfelelően. Neked erről mi a véleményed?

 

Fanni: A jó szex alapvető részét alkotja a jó kapcsolatnak, hiszen ha nem megy, akkor az befolyásolja a feleket. Legfontosabb szerintem mégis az együtt töltött idő, a közös emlékek stb...

 

 


Fanni párja, a gyönyörű Alfa 146 élete csodásan indult. Gazdája kényeztette, a Fanat-X Tuning Team még szebbé varázsolta, majd jöttek a gondok sorra... A bevezetőben írt sorok sajnos igazak. Fanni partnere, a gyönyörű Alfa először Romeot vesztette el (új tulajhoz került), majd miután ráébredt arra, hogy Júliáját (azaz Fannit) így sem szerezheti meg, egy balesetben csúnyán összetörött. Vigyázz, nehogy ilyen hatással legyen Rád is egy nő: Alfa Romeo Fanni nélkül...

 

 

 


írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2010)

 


 

Kapcsolódó anyagok:

 

Fanni, Kriszta és a narancs verdák (fotók)

 

 


 

Kapcsolódó galériák
Kökény Fanni

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere