CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Bús Edinával
Interjúk - (2011.03.08)

Mindenki megdöbben, amikor Edina leveszi a bukósisakot, és kiderül, hogy egy gyönyörű nőt rejt az overáll. Edina most nem csak a bukót vette le... 

CAG: Mik a terveid az idei szezonra?

 

Bús Edina: A tervek között szerepel továbbra is a Suzuki kupa, de ha lehetőségem adódna, akkor akár más versenyen is indulnék, de egyelőre nincs ilyen kilátásban.

 

 

CAG: Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

 

Bús Edina: Természetesen az eddigi legjobbra, ami 3. hely volt, illetve 2008-ban és 2010-ben az összetett 4. helyre. Mivel technikai sportról van szó, ezért sajnos benne van a pakliban egy esetleges meghibásodás, vagy saját hibán kívüli dolog, ami miatt úszik a jó helyezés. Így jártam én is, amikor nem tudtam befejezni a versenyt pl. kilökés miatt, ahol bizony nagyon sok ponttól estem el, ami a 3. helyembe került.

 

 

CAG: Gondolom nem lehet könnyű érvényesülni egy férfiak uralta mezőnyben. Sokat kellett harcolnod azért, hogy elismerjenek?

 

Bús Edina: Egy biztos: nem kímélnek a fiúk. :) Amit persze nem bánok, mert ha kímélnének, akkor nem jutnék egyről a kettőre. Harcolni leginkább magammal kell, hogy minél jobban bízzak magamban és abban, hogy elismerik azt, amit csinálok.

 

 

CAG: Előfordult már, hogy nem csak a pályán, hanem az utakon is versenyeztél? :)

 

Bús Edina: Persze, ilyen mindig van. :)  De a versenypályát jobban szeretem!

 

 

CAG: Mi az álomautód a pályán és mi az utakon?

 

Bús Edina: Sok van. pl. a Salzburg Ringen nagyon tetszettek a Minik, szeretem a Seatot is, a forma autóról nem is beszélve. Az utakon pedig a szívemhez nőtt az 1-es Bmw Coupé.

 

 

CAG: Van más sport is, amiben kipróbáltad már magad, vagy ami felé kacsintgatsz?

 

Bús Edina: Navigátorkodtam rally autóban, megnyertem egy jet ski versenyt tavaly nyáron, és most is készülök valamire, ami egészen más, egy kicsit nőcisebb; az edzőm - Csörgő Audrey - felkészít egy fitness modell versenyre. Remélem kitartóan végig csinálom majd!

 

 

CAG: Gondolom nehéz lehet a megfelelő egyensúlyt megtartani a versenyzés és a magánélet között. Mi a legnehezebb ebben?

 

Bús Edina: Szerencsére teljes az egyensúly. A párom minden versenyen ott van és segít nekem mindenben. A családom szintén ott van, általában ők is jönnek a külföldi versenyekre, így az egész nyár olyan, mint egy nyaralás. :)

 

 

CAG: Egy olyan erős nőnek, mint Te, mi a férfiideálja?

 

Bús Edina: Természetesen a párom. Ő egy olyan ember, aki szinte minden mozdulatomat ismeri, és tudja mikor-hogy kell kezelnie. Mindig számíthatok rá, ami nekem sokat jelent.

 

 

CAG: Nem frusztrálja a párodat, hogy a barátnője jobban vezet, mint ő?

 

Bús Edina: Szokta is mondani, hogy utálom, hogy jobban vezetsz. Egyébként ő sem panaszkodhat, valamikor rallyzott, és nem volt ügyetlen. Most már kicsit higgadtabb. Én még nem jutottam el odáig. Amíg versenyzek nem is fogok.

 

 

CAG: Árulj el egy titkot! Milyen volt a fotózáson levenni a bukósisakon kívül az overállt is? :)   Gondolom ehhez kellett egy ilyen nyugis környezet is...

 

Bús Edina: A nyugis környezet sokat segített. Kicsit tartottam attól, hogy mennyi ember fog majd körülvenni, de csak Sajt és én voltunk; így könnyebb volt. Ez volt az első fotózásom, de nagyon jól éreztem magam, profi "kezekben" voltam!

 

 

CAG: Mit üzennél a fotóidat nézegető versenytársaknak? ;)

 

Bús Edina: Azt, hogy kössék fel a nadrágot, mert nem maradok otthon ezen a nyáron sem! :) És azt is, hogy ezeket a képeket jegyezzék meg (ha akarják), mert májustól csak versenyző ruciban fognak látni!

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2011)

 

fotó: SAjt - Sajtfoto.hu

 

 
 

Kapcsolódó galériák
Bús Edina

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere