CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Kulcsár Edinával
Interjúk - (2011.04.07)

Kulcsár Edina... hamvas, édes, mint egy finom barack... Kóstolj bele...CAG: Örültél, amikor megnyerted a versenyt? (Ms. Carstyling 2010)

 

Kulcsár Edina: Természetesen, ki ne örülne annak, hogy jó helyezést ér el egy versenyt, hiszen saját akaratomból indultam rajta, és ez volt a cél. :)

 

 

 

 

CAG: Mesélj! Mennyire voltál zavarban a fotózás alatt?

 

Kulcsár Edina: Az elején szerintem mindenki zavarban van egy ilyen helyzetben, de aztán természetesen feloldódik, hiszen csak úgy érhetjük el a kívánt eredményt. Bár én őszintén bevallom, szerintem nem a 100%-ot adtam, mert én egy "idegen emberre" (fotósra) nem tudok úgy nézni, mint például a páromra, és ezáltal a szememben nincs meg az a "tűz".

 

 

CAG: Ha jól tudom elkísértek barátnőid is. Fontosak a barátok az életedben?

 

Kulcsár Edina: Igen, elkísért két kedves barátnőm, akik elég sok mindenben segítettek nekem a fotózás alatt, mint például a sminkemben, a hajamban és az öltözködésemben, és persze mindezek mellett úgy érzem, sokkal oldottabban tudtam mozogni a kamera előtt. És a kérdésre válaszolva, természetesen nagyon fontosak az életemben a bárátok, akikből egyébként nincs sok, de ők nekem a második család, hiszen a mondás szerint: "az ember a barátait meg tudja válogatni, de a családját nem".

 

 

CAG: Egy rossz nap után mi tölt fel?

 

Kulcsár Edina: Amikor hazaérek számomra az már a teljes harmónia, de nekem a maximális feltöltődést az okozza, amikor veszek egy jó forró fürdőt, majd hozzábújok a szerelmemhez. :)

 

 

CAG: Mesélj! Mi újság a szerelemmel?

 

Kulcsár Edina: Az előző pontban azt hiszem részben meg is válaszoltam a kérdést, de hogy bővebben kifejtsem az érzéseimet, azt gondolom, hogy elmondhatom magamról, hogy én vagyok a világon a legszerencsésebb nő, :) :) hiszen olyan férfit találtam, akivel maximálisan mindent meg lehet beszélni, ami oda-vissza működik, jól érezzük magunkat egymás társaságában, és nagyon sok közös tervünk van a jövővel kapcsolatban.

 

 

CAG: Hiszel a sírig tartó hűségben?

 

Kulcsár Edina: Igen, hiszek benne, és remélem hogy én is részese lehetek majd ennek a dolognak, és remélhetőleg a mostani barátomnak köszönhetően, hiszen ritka jó kapcsolatban vagyunk egymással, amit még nem igazán láttam más pároknál. Nem vagyunk már a kapcsolatunk elején, így biztosan nem csak ez az oka mindennek. :)

 

 

 

 

CAG: Mit teszel azért, hogy nőies alakod ilyen jó formában tartsd?

 

Kulcsár Edina: A barátom rendszeresen jár mindennap, de legalább egy héten 5-6 alkalommal edzőterembe. Ő az, aki rászoktatott engem a rendszeres alakformálásra. Természetesen előtte is jártam, de nem ilyen intenzitással, mint most. Véleményem szerint nagyon lényeges minden ember számára a mozgás, hiszen ez az egyik leginkább célhoz vezető út az egészséges élethez. Van hogy nekem sincs kedvem mozogni, de amikor kijövök az edzés után a teremből, az az egyik legjobb érzés. Felszabadultabb vagy sokkal. Sokat teszek azért, hogy nőies alakom maradjon, ami önbizalmat ad, hiszen a nők számára az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

 

 

CAG: Mi a legfontosabb pozitív tulajdonságod szerinted?

 

Kulcsár Edina: Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, de nem jutottam dűlőre magammal. Talán azt tudnám elmesélni magamról, hogy már volt szerencsém több ilyen jellegű szépségversenyeken is indulni, és annak ellenére hogy értem el elég szép eredményeket, nem vagyok magamtól egyáltalán elszállva. Meg tudtam maradni ugyanolyan embernek, mint amilyen mindig is voltam.

 

 

CAG: Láthatunk más fotósorozatokon is majd? ;)

 

Kulcsár Edina: Ezt egyelőre nehéz megmondani, nem szerepel a terveim között. Igazából én nem tartozok azon lányok közé, akik szeretik magukat mutogatni, és mindent megtesznek azért, hogy szerepelhessenek bármely újságban vagy az interneten. Persze ha valamilyen felkérést kapnék valószínű nem zárkóznék el előle, persze attól függően, hogy milyen jellegű képeket csinálnának, mert én soha nem fogok levetkőzni, semmi pénzért! Azt csak a barátom láthatja kizárólag. :D

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2011)

 

fotó: SAjt - Sajtfoto.hu

 

Kapcsolódó galériák
Kulcsár Edina

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere