CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Tolvai Melániával
Interjúk - (2012.02.20)

A SAjt fotóstúdió által indított nyereményjátékban Tolvai Melánia nyerte meg a műtermi fotózást. Önmagáról, az életéről, és természetesen a fotózásról is megkérdeztem Őt... 

CAG: Örültél, hogy Te nyerted meg a fotózást?

Tolvai Melánia: Természetesen nagyon örültem annak, hogy én nyertem a sok szép lány közül.CAG: Nagyon sok lájkot kaptál, ezek szerint sok rajongód van...

Tolvai Melánia: Hát... van egy pár :), de a barátaim is nagyon sokat segítettek és az ismerőseim is, ami nagyon jól esett.


CAG: Élvezted a fotózást?

Tolvai Melánia: Igen, élveztem a fotózást, imádom a fotózásokat! :)


CAG: Számodra mi egy nő legfontosabb fegyvere?

Tolvai Melánia: Szerintem többek között a kisugárzása, a tekintete és a mozdulatai.


CAG: Mit teszel, ha egy férfi összetöri a szíved?

Tolvai Melánia: Ilyen nem nagyon szokott előfordulni, mert eléggé tartok tőle és ezért amíg teljesen nem vagyok biztos a dolgomban, addig senkivel nem kezdek komoly párkapcsolatot. Biztosnak kell lennem abban, hogy az illető megbízható. Viszont én se szeretek megbántani senkit, ezért ha előre tudom, hogy valakitől nem akarok semmit, elmondom neki, hogy ne reménykedjen feleslegesen, de volt már többször, hogy ezek után gondoltam meg magam...

 
CAG: Mit jelent számodra a divat?

Tolvai Melánia: Szeretem a divatos öltözködést, de szerintem az a legfontosabb, hogy mindenki olyan ruhát viseljen, ami jól áll neki és jól is érzi magát benne. Viszont nem mindegy, mit hova vesz fel az ember. Szerintem ruhából sosem elég. :)


CAG: Mire figyelsz az első randin: a férfi külsejére vagy az egyéniségére?

Tolvai Melánia: Is-is. Nem a külső a fontos, de feltétlenül legyen ápolt, igényes. Lehessen vele beszélni, hülyülni. Ami fontos nekem egy fiúban az az, hogy megbízható legyen, legyen humora, okos legyen, művelt és jószívű és éreztesse velem azt, hogy szeret. Legyen igazi férfi, érezzem magam mellette biztonságban.


CAG: Mi volt a legőrültebb dolog, amit Te tettél meg egy csábításért?

Tolvai Melánia: Igazából így nem ugrik be semmi..., ha megtetszik valaki előfordul, hogy rámosolygok vagy megpróbálom magamra vonni a figyelmét, de semmi őrült dolgot nem teszek. Szerintem az a fiú dolga, hogy udvaroljon egy lánynak, keresse őt, menjen oda hozzá, hívja el. Ez nem a lányok feladata. Nem szeretem ha egy fiú fél, nem mer oda jönni vagy mást küld oda maga helyett, szerintem ez egyáltalán nem férfias dolog.


CAG: Mi a helyzet a konyhaművészettel? Össze tudsz dobni egy vacsorát?

Tolvai Melánia: Természetesen, bár nem vagyok egy konyhatündér, aki állandóan a konyhában van és főzőcskézik, de ha olyan kedvem van, vagy ha valakit szeretnék meglepni vele, akkor szívesen készítek valamit. Ha főzök, akkor szeretek új ételeket kipróbálni vagy valamit újítani és ez általában jól sül el.


CAG: Mit üzensz azoknak, akik azt a sok-sok lájkot adták neked és most a fotóidat nézegetik?

Tolvai Melánia: Szeretném nekik megköszönni, hogy rám szavaztak és remélem, nem csalódtak bennem és tetszenek nekik a képeim.

 
írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2012)

 

 


 

Kapcsolódó galériák
Tolvai Melánia

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere