CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Lévai Adriennel
Interjúk - (2012.03.18)

Lévai Adrienn neve hallatán azonnal megjelenik mindenki lelki szemei előtt az az édes arcú, szexi, gyönyörű nő, aki mindenkit egy pillanat alatt levesz a lábáról... 

CAG: Nem ma kezdted a modellkedést. Mesélj, hogyan indult a karriered?
 
Lévai Adrienn: 16 évesen hostesskedtem kóstoltatós promóciókon hétvégenként. Már akkor odajött hozzám néhány egri fotós, de akkor még nem érdekelt ez a világ. Egy évvel később már eléggé extrém külsővel rendelkeztem (piros rasztás haj, pierceingek a számban, orromban), akkor ezt a korszakomat éltem, nyilvánvalóan nem érdekelt a szépségipar.

Kb. 15 éves korom óta voltak kedvenc modelljeim, mint például Carmen Electra, Pamela Anderson. Mindig megvettem a férfimagazinokat, mert tetszett ez a plasztik-világ, ami akkoriban élte fénykorát. Már gyermekkorom óta szerettem volna hatalmas szilikonciciket, így már akkor megfogadtam, hogy ahogy tudok veszek minél nagyobbat magamnak. 19 éves koromban elkezdtem go-go táncolni, egyik internetes programajánló oldalnak voltam állandó táncos hosztesze, illetve erotikus fotózásokra jártam. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam arról, hogy mennyire jó a popsim és jól áll a kis cici, ezért még évekig nem nyúltam hozzá, attól függetlenül, hogy nagyon nem tetszettem magamnak. Végül 22 évesen megelégeltem, hogy tini oldalakra készülnek csak fotók rólam, és megcsináltattam az első szilikon cicimet. Igazából akkor kezdtem ismertté válni a magyar és a nemzetközi glamour piacon, mert a műtétem után két hónappal már Maxim címlapra fotóztak, utána rá egy hónapra a CKM-be és nagyon sok naptár-, illetve internetes oldal-fotózásra kaptam felkérést.CAG: A Playmate of the year 2010-es versenyen közönségdíjas lettél, mit szóltál hozzá? Ekkora rajongótáborod van?

Lévai Adrienn: Igazából a lányok közül nekem volt csak tényleges modell múltam, egyedül én voltam profi aktmodell. Már a nyuszis verseny előtt is volt facebookos rajongói oldalam, ahol több ezer ember követte "minden lépésem". Ők jórészt az Erotika Expóról és egyéb kiállításokról ismertek, volt aki a CKM-es megjelenésem óta nyomon követi a munkásságomat mind a mai napig. Én úgy érzem megdolgoztam a címemért, hiszen mindenkinek személy szerint válaszoltam, kommenteltem mindent. Mostanában már csak próbálkozok mindezzel, mert ez a dolog már eléggé elharapózott és jelenleg mindenre reagálni már fizikai képtelenség. :D
A közönségdíjnak pedig nagyon örülök, mert engem nem az épp aktuális trend miatt választott ki nyolc ember (akik közül 3-4-nek semmi köze sem volt a modell szakmához). Minden más országban csak a közönség dönt, máshol eszükbe sem jutna olyan lánynak adni az első helyet, aki nem a közönség kedvence.


CAG: A Playboy címlap mennyire változtatta meg az életed?

Lévai Adrienn: A magyar címlapos anyagomat már átvették három országba, kétszer került címlapra. Az orosz címlapnak sok munkát, megkeresést köszönhetek mind a mai napig, de kilátásban van még egy teljesen új, nem átvett címlapos anyag is, de az nem itthonra fog készülni.CAG: Ha jól emlékszem kétféle címlappal jelent meg az újság, ugyanis nem tudták eldönteni, hogy melyik kép legyen a borítón... :)  (A Playboy Adris száma két különböző címlappal jelent meg...)

Lévai Adrienn: Ezt én sem értettem, mivel még én sem hallottam dupla címlapról. A popsis címlap viszont szerintem ezerszer jobb lett, mint az, amin szemből vagyok.

 CAG: A magyarországi modellek közül van esetleg kedvenced vagy példaképed?

Lévai Adrienn: Külsőleg nem igazán van itthoni kedvencem, mivel én a latin modelleket tartom igazán szépnek. Karrier szempontjából Voksán Virág a példaképem, aki egy igazi profi üzletasszony, bár most szerintem nem igazán vagyok a szíve csücske. :P

 
CAG: Mennyire vagy elégedett a testeddel?

Lévai Adrienn: Egyáltalán nem vagyok elégedett, soha nem is voltam és nem is leszek. Az a mottóm, hogy ha a tökéletest nem is lehet elérni, legalább törekedni kell rá.


CAG: Mi az, amit megváltoztatnál?

Lévai Adrienn: Az orromat keskenyebbre fogom szabatni és fitosabbra, szeretnék húzottabb szemet, de azt majd csak tíz év múlva lehet megcsináltatni, amikor majd fel kell varratni a bőrt. Hamarosan lesznek profi porcelán lapok a front fogaimon mihelyst vége a szabályzásnak. Tudod olyan lesz, mint ami a  hollywoodi sztároknak van. :) A hajamat már nem szőkítem, próbálom megnöveszteni, már egyre kevesebb a hajpótlás. A körmöm is már több mint egy éve eredeti. Ami a testemet illeti, edzenem és diétáznom kéne, mert most vagyok életem eddigi legrosszabb formájában.


CAG: Hogy tetszett a fotózás, mesélnél róla egy kicsit?

Lévai Adrienn: A fotózás tetszett, viszont a helyszínen hideg volt, ami teljesen normális, hiszen egy diszkót nem szoktak hétköznap fűteni. Igazi csoda, hogy nem fáztam meg, lehet a sok vitamin miatt, amit mostanában szedek. :D  

 
CAG: Nemrég lettél DJ, honnan jött az ötlet?

Lévai Adrienn: Spigiboyékkal a nyuszis verseny óta jártam haknizni. Egy év után kezdett elegem lenni abból, hogy csak fotózkodom és leiszom magam, ezért arra gondoltam, hogy valami hasznosabbat adok a közönségnek. Régóta érdekel a zene, hét éves koromban kezdtem el zongorázni és kilenc évig jártam a rendes suli mellett heti háromszor zeneiskolába. A DJ dolgot először nem akartam erőltetni, legalább négy évig gondolkodtam rajta, aztán tavaly augusztusban úgy döntöttem megpróbálom. Ha tetszik az embereknek, akkor csinálom, ha nem, akkor nem. De mint láthatjátok a lájk-számok csak gyűlnek a facebookon.

 CAG: Sokat jársz bulizni?

Lévai Adrienn: Nem voltam és nem is vagyok egy nagy partiarc, néha megesik, hogy egy-két haver lerángat ide-oda, de az tényleg ritka. Nem vagyok az a fajta rongyrázós csaj, aki minden buliban ott van, hogy mutogassa magát minden hétvégén, annál többet ér nekem egy jó alvás. Amúgy jobban szeretem csinálni a bulit. Hehe :)


CAG: Sok fellépésed van?

Lévai Adrienn: Nekem ez az egész dj dolog most kezd beindulni fél év után rendesen, most találnak meg nagyobb külföldi ügynökségek, helyek, rendezvények szervezői. Itthon is szívesen megyek, de nem célom minden hétvégén fellépni. Inkább legyen kevesebb fellépésem, de az legyen minőségi és ne áron aluli.


CAG: Olyan zenéket játszol, amiket otthon is hallgatsz?

Lévai Adrienn: Ez érdekes kérdés, mert ugye nekem azt kell hallgatnom, amit játszok, mivel egy dj-nek kívülről kell fújnia a játszandó zenéit. A hiedelmekkel ellentétben nem szoktam mix cd-ről nyomni. Tudnom kell melyik zene hogyan indul, hogyan végződik, mikor vannak benne kiállások. De kérdésedre válaszolva: igen, szeretem azokat a számokat, amiket játszok.


CAG: Mit üzensz az olvasóinknak?

Lévai Adrienn: Biztos furcsa, hogy a CarsAndGirls.hu oldalon nem egy autó mellett pózolok, de remélem azért tetszeni fog a sorozat autó nélkül is. ;)

 A helyszínért köszönet a gödöllői  CLUB C.U.E-nak: http://www.clubq.huírta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2012)

 

 


 

Kapcsolódó galériák
Lévai Adrienn

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere