CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
KARTS & GIRLS PARTY
Ajánlók - (2012.09.25)

A tökéletes buli receptje a zsebünkben lapul. A CarsAndGirls.hu összemixelt nektek mindent, ami egy őrült bulihoz kell; lesznek erős gokartok, gyönyörű tuning- és épített drift autók, lesz új, tempós pálya, gyönyörű hölgyek, pörgős zene... Nos? A hozzávalók rendben vannak? 

Mi már leteszteltük a Karting Promotion által kialakított gokart pályáját, melyet Budapest belvárosának egyik legexkluzívabb helyszínén, a West End City Center "C" szintjén (ez a külső parkolóház legfelső szintje) építettek meg a száguldás szerelmeseinek. Úgy gondoltuk ezt az élményt meg kell osztanunk barátainkkal, olvasóinkkal is.

Bulira fel, jöjjön hát az első Karts & Girls party! 2012. szeptember 27-én 16 órától mindenkit sok szeretettel várunk a WestEnd City Center "C" szintjén.

A programok is igazi csemegék lesznek, melyek közül néhányat elárulunk nektek. A pálya körül tuning verdákat és profi drifterek autóit állítjuk ki. Aki elég bátor, az versenyezhet a drifterek ellen a gokart pályán. No és persze ne feledkezzünk meg a gyengébbik nemről sem. Rengeteg csinos hölgy jelezte, hogy velünk tart erre az őrült bulira, így nekik külön futamot rendezünk majd. És hogy igazán autós-csajos legyen a party, a zenét két gyönyörű hölgy, Dj Baby L.A. és Edo Denova szolgáltatja majd. Közülük SAjt Dj Baby L.A.-t már lencsevégre is kapta. ;)

A rendezvényre a belépés díjtalan. Az erősebbik nem képviselői normál díjszabás szerint róhatják a köröket, míg a hölgyeknek a gokartozást féláron biztosítjuk.

A pályáról bővebb információkat a www.kartingpromotion.hu oldalon, míg a rendezvényről folyamatosan frissülő információkat a www.carsandgirls.hu oldalon illetve a CarsAndGirls.hu facebook oldalán találtok majd.

 

Karts & Girls Party Facebook esemény: ITT


Gyertek, bulizzatok velünk!

 

Bővebb információ és részletes programok hamarosan...

 

 

 


 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere