CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
II. KARTS & GIRLS PARTY
Ajánlók - (2013.06.04)

A tökéletes buli receptje a zsebünkben lapul. A CarsAndGirls.hu és a Karting Promotion összemixelt nektek mindent, ami egy őrült bulihoz kell; lesznek erős gokartok, gyönyörű tuning- és épített drift autók, tempós pálya, pörgős zene... Nos? A hozzávalók rendben vannak?A múlt évi Karts & Girls Party sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy partnerünkkel, a bulinak helyt adó Karting Promotionnal kézen fogva ismét átadjuk a terepet a száguldás, az adrenalin, és persze a gyönyörű hölgyek szerelmeseinek.

 

 

KARTS     &     GIRLS...

 

 

Bulira fel, jöjjön hát a Karts & Girls party 2. felvonása! 2013. június 7-én 16 órától mindenkit sok szeretettel várunk a WestEnd City Center "C" szintjén.

 

A programok is igazi csemegék lesznek, melyek közül néhányat elárulunk nektek. A pálya körül tuning verdákat és a Drifting.hu drift versenyzőinek profi versenyautóit állítjuk ki. Fantasztikus stunt bemutatóval készül a partira Gergely Sanyi. Aki elég bátor, az versenyezhet a drifterek ellen a gokart pályán. No és persze ne feledkezzünk meg a gyengébbik nemről sem. Rengeteg csinos hölgy, többek között az ILMS szépségverseny elődöntős lányai jelezték, hogy velünk tartanak ezen az őrült bulin, így nekik külön futamot rendezünk majd. Csodáljátok meg őket a pályán, majd fotózkodjatok velük a pálya mellett. ;)

 

 

Külön versenyt szervezünk a hölgyek mellett a média képviselőinek. És hogy igazán autós-csajos legyen a party, a zenét egy gyönyörű hölgy, Edo Denova szolgáltatja majd.

 

Ez még mindig nem elég az őrületből? Akkor jöjjön az igazi durranás: driftelés gokarttal. Ehhez az izgalmas mókához nem kell semmi más, mint pár erős gokart, egy vizes pálya és pár profi versenyző. A látvány és a tempó garantálja a késő éjjeli adrenalin-löketet.

 

A rendezvényre a belépés díjtalan, hölgyeknek a gokartozást féláron biztosítjuk. (Uraknak a gokartozást normál árszabás szerint vehetik igénybe. Erről bővebben a www.kartingpromotion.hu oldalon olvashattok, míg a rendezvényről a friss információkat a www.carsandgirls.hu oldalon találjátok majd meg.)

 

Időterv(ezet):

 

- 17:00-18:00 gokartozás a sajtó képviselői számára

- 18:00-18:30 fürdőruha bemutató

- 18:30-19:00 Gergely Sanyi stuntrider showja

- 19:00-20:00 hölgyeké a pálya – főszerepben a Lotus Ladies Cup versenyzői és az ILMS szépségverseny hölgyei

- 20:00-21:00 drifterek a szurkolók ellen

- 21:00-23:00 szabad gokartozás mindenki számára

- 23:00-24:00 driftelés gokarttal profi drift versenyzők által, fellocsolt pályán

 

 

Facebook esemény : http://www.facebook.com/events/521967731172890/

 

Gyertek, bulizzatok velünk!

Kapcsolódó galériák
Karts & Girls Party

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere