CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Sávoly Dórival, az idei Mikulánnyal
Interjúk - (2014.12.06)

Sávoly Dóri  lett a mi 2014-es Mikuláslányunk. Hogy miért rá esett a választás? A válasz egyszerű: mert kedves, huncut, gyönyörű és mellesleg nem csak a szemei vonzzák az urak tekintetét ;) 

CAG: SAjt jó pár évvel ezelőtt már fotózott téged. Akkor még lányka voltál, mára gyönyörű nő lettél. Melyek voltak a legfontosabb változások az életedben ezekben az években?

 

Sávoly Dóri: Igen, már dolgoztunk együtt SAjttal. Az az évek során nem változott, hogy szeretek a kamera előtt lenni. Sajnos már egyre kevesebb ilyen jellegű munkát vállalok, hiszen sok más dolog került előtérbe az életemben. Akkor iskolába jártam és jogi egyetemre készültem, ahova fel is vettek, de rájöttem nem nekem való ez a szakma inkább a sport felé húzott a szívem. Azóta személyi edző lettem.

 

 

CAG: Mindig figyelsz arra, hogy szexi és nőies legyél. Mitől igazán vonzó egy nő szerinted?

 

Sávoly Dóri: Általában próbálok nőies lenni, de a hétköznapokban inkább a sportos stílust képviselem. Szerintem fontos a külső, de nem ez az elsődleges szempont. Egy nőnek a tekintete és a gondolkodásmódja sokkal vonzóbb lehet egy férfi számára hosszú távon, mint a tökéletes külső. :)

 

 

CAG: A múlt évi Tuning Show-n Te voltál az egyik hostessünk és óriási sikered volt a férfiak körében. Szerinted mivel veszed le őket ennyire könnyen a lábukról?

 

Sávoly Dóri: Igen, nagyon örültem, amikor felkértetek, hogy legyek a hostessetek. Mindig szívesen dolgozom veletek. Igen sok elismerő szót kaptam a férfiaktól, de szerintem nem tűntem ki kimondottan a többi lány közül. Én mindig közvetlen voltam mindenkivel, talán ez lehet az oka annak, hogy egyből magamhoz vonzom az embereket. Szerintem pozitív a kisugárzásom és ezt ők is észlelik. Meg nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a férfiakat nagyon vonzza egy dekoratív nő látványa. ;)

 

 

CAG: Nagyon fontos lett életedben a sport. Milyen sportágak felé kacsintgatsz?

 

Sávoly Dóri: Mindig sportos voltam. Kiskorom óta ritmikus sportgimnasztikáztam és fitneszeztem. 3 éve a boxot is kipróbáltam, amibe nagyon beleszerettem. Apukám is boxoló volt és az öcsém is az. Vele szoktam lejárni az MTK-ba edzésekre, ahogy időm engedi. Illetve a munkahelyemen van a Regymn Thaibox akadémiája és ott is edzek.

 

 

CAG: Evezzünk egy picit a pasik és a kapcsolatok felé. Jelenleg van párod?

 

Sávoly Dóri: Egy éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, azóta nincs senki az életemben, de úgy érzem még nincs itt az ideje. Jelentkezők vannak, de semmi komoly. :)

 

 

CAG: Szerinted mennyire hűségesek a férfiak, és ha nem azok, akkor miért csábulnak el?

 

Sávoly Dóri: Ez egy kényes téma. Nem akarok általánosítani. Szerencsére a volt páromról nem tudok rosszat mondani, benne maximálisan megbíztam, nem a hűtlenség volt az elválás oka. Azóta is jóban vagyunk. Én úgy gondolom, hogy minden éremnek két oldala van. Nyilván amelyik kutya otthon jól lakik, az nem megy a szomszédba, persze vannak kivételek, akik a nőkben csak kalandot látnak és ezzel próbálják növelni a férfiasságukat.

 

 

CAG: Mivel lehet fenntartani hosszú időn keresztül egy férfi érdeklődését?

 

Sávoly Dóri: Szerintem ha két ember egy hullámhosszon van, akkor nem kell fenntartani a férfi érdeklődését hiszen ez belülről jön. Nem vagyok a játszmázás és a taktikázás híve. Aki szeret és kellek neki, az minden percben oda van értem, nem szükségesek a praktikák. :)

 

 

CAG: Véleményed szerint mennyire fontos a jó szex egy kapcsolatban?

 

Sávoly Dóri: Szerintem nagyon fontos a szex. Lehet, hogy ez felháborít sok embert, de a kapcsolatok 60%-a a jó szexen múlik. Ha a kémia nem működik inkább baráti a viszony mintsem szerelem.

 

 

CAG: Mint Mikulány mit üzensz a fotóidat nézegető pasiknak? ;)

 

Sávoly Dóri: Azt üzenem a pasiknak, hogy ha van párjuk szeressék a következő esztendőkben is és maradjanak hűségesek! Akinek nincs párja, annak meg kívánom találja meg! És fiúk, egy nőt nem csak megszerezni kell, hanem meg is kell tartani – ez a keményebb dió… ;)

 

 

 

írta: RiKA CarsAndGirls.hu (2014)

 

 

 

____________________________________________________________________

 

Kapcsolódó anyagok:

 

Korábbi sorozatunk Dóriról

Kapcsolódó galériák
Sávoly Dóra a Mikulány

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere