CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Szuper videó a tuning showról a Polar Bear ...
65 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Days of Thunder
Ajánlók - (2018.06.07)

2018. június 9-én és 10-én nem lehet más programod, mint a kiskunlacházi reptér rajtja mellett állni és ámulva csodálni a különlegesebbnél különlegesebb drag autókat, melyek erre a különleges és teljesen egyedi gyorsulási versenyre érkeznek kis hazánkba.2018. június 9-10. között ugyanis Magyarországra látogat 11 ország gyorsulási versenyzőinek krémje. Itt lesznek 11 ország legjobbjai, hogy a magyar pilótákkal a kiskunlacházi reptér aszfaltján felvegyék a kesztyűt. Természetesen ezen a hétvégén nem maradnak el a Drag Országos Bajnokság motoros és autós futamai sem. Jobb, ha előre látják a külföldi pilóták, hogy kikkel kell majd megküzdeniük…


A magyar versenyzőknek kell majd a drukkolás, így mindenki hozzon majd magával még egy embert. Vagy menjünk biztosra: mindenki hozza el az egész családot, hiszen azt garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni.

 

 

A Dragracing.hu csapata tudja mi a tökéletes verseny receptje, mely idén ismét kiegészül egy igen izgalmas, elsősorban az adrenalin-szintre jótékony hatással levő összetevővel, az outlaw kategóriával. Látod magad előtt az egymásnak feszülő több száz lóerős vasakat? Hallod a dobhártyaszaggató hangjukat? Már a gondolattól kellemes borzongás futott végig rajtad?

Akkor ne gondolkodj tovább, kóstolj bele te is ebbe a különleges hétvégébe, nézd meg az autók által rejtett titkokat a depóban, majd drukkolj a pilótáknak a pálya szélén állva. Ha kedvet kapsz, akkor nevezz és távozz te is még nagyobb mosollyal majd.

Vésd be most a naptárba: 2018. június 9-10. Days of Thunder. Előre szólunk: vigyázz, függő leszel!


Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere