CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Czár Bernadett interjú
Interjúk - (2008.11.20)

A Hungaroring parkolójában parkol egy gyönyörű SEAT versenyautó. Méregdrága, vad és bivalyerős. A pilóta helyén ott ül egy csodaszép lány, szexi bikiniben és csábító szemekkel les ki a napszemüvege mögül. Álomkép? Neem, ez a valóság. 

Bernyt a fotózás után kérdezgettem komoly és huncut dolgokról egyaránt...

 

 

CAG: Szia Berny! Maratoni fotózáson vagy túl, de úgy érzem megérte. Élvezted a fotózást?

 

Berny: Igen, nagyon tetszett, élveztem, főként, hogy egy versenyautó volt a partnerem. :) Kis önbizalmam révén az elején kicsit feszültebb voltam, de aztán belejöttem, és sikerült elengedni magam. Sajnos gyorsan elment az idő, még bírtam volna.


 

CAG: Melyik volt a legemlékezetesebb pillanata, mozzanata a fotózásnak?

 

Berny: Nekem az tetszett nagyon, mikor végre beleülhettem az autóba, már az elején is azt vártam... Be is kötöttek, még az oldalsó védőhálót is feltették. Elképzeltem, hogy versenyző vagyok, ugyanis már kisebb koromban is álmodoztam erről. Egy pillanatra el is feledkeztem róla, hogy fotózáson vagyunk. :)


 

CAG: Úgy tűnt nagyon tetszik a SEAT. Mentél volna vele pár kört, ha megengedik?

 

Berny: Huhh, titokban azt reméltem, hogy valaki azt mondja: "Na, mi lesz? Nem mész egy kört?" De nem mondták... :(


 

CAG: Neked mi álmaid autója?

 

 

Berny: Ezt hosszan tudnám ecsetelni, mert nagyon sokféle autót szeretek, ha azt mondanák, hogy válassz egyet, nem tudnék. Imádom a sportkocsikat, a terepjárókat és a luxusautókat is egyaránt. Nagy kedvencek közé tartozik az M6 BMW, magamnak mégis inkább egy kisebb, de mégis elegáns sportautót választanék, mint mondjuk egy SLK Mercedest.


 

CAG: Milyen szempontok alapján választanál autót?

 

Berny: Szerintem mindenki ugyanaz alapján választ; milyen motorikusan, mekkora a mérete, és hogy hová használnám.


 

CAG: Szoktál nézni autóversenyeket? Ha igen, akkor milyen jellegűt és ki a kedvenc pilótád?

 

Berny: Ez nagyon érdekes, már említettem a kocsik iránti rajongásomat, és hogy autóversenyző is szívesen lettem volna, a Tv-ben még is csak ritkán nézem... Abból is inkább a gyorsulási és az ügyességi versenyeket szeretem. Feltételezem, ez abból fakadhat, hogy ez tipikusan az a sport, amit csinálni sokkal élvezetesebb, mint nézni.

 


CAG: Egyetemre jársz, nemsokára diplomás ember leszel. Szerinted egy olyan szép nőnek, mint Te könnyebb, vagy nehezebb elfogadtatnia másokkal azt, hogy esze is van? :)

 

Berny: Igazából elfogadtatni magam könnyebb, azáltal hogy eszem is van. Inkább az ide vezető út a nehéz néha, mert sajnálatos, hogy elsőre mindenki ránézés alapján ítél. És ugye mit látnak? Szőke haj, csinos alkat, divatos ruhák, stb. Aki nem ismer, nem is feltétlen úgy közelít, ahogy elvárnám, és bizony sok meglepetést tudok okozni. Hogy őszinte legyek, az eszemre sokkal büszkébb vagyok, mint a külsőmre. Okozott ez már problémát a kapcsolataimban is, nem minden fiú büszkesége viselte el, hogy nem csak egy "cicababa" vagyok. Persze volt ellenpélda is, aki csodált ezért, és kifejezetten szerette, sokszor kérkedett velem. Szerencsére az utóbbi a több.


 

CAG: Térjünk át a pasikra egy picit...  Szerinted mi indítja be a fantáziájukat?

 

Berny: Egyén és intelligencia függő. Egyébként ez a honlap biztosan... Csodás kocsik és szexi nők... Kell ennél több egy férfi számára? Azért jó volna, ha kellene... :D


 

CAG: Milyen típusú pasikat kedvelsz?

 

Berny: Legyen férfias, nagyon szenvedélyes, humoros és játékos! Én azt szeretem leginkább egy pasiban, hogy ha kell, akkor el tudok veszni a karjaiban, ha olyanom van, akkor halálra nevetem magam mellette. Legyen érdekes és izgalmas. Jó ha magától tudja mire vágyik egy nő! Külső jegyekben, fontos az igényesség és az ápoltság, szeretem ha egy pasinak finom illata van!


 

CAG: Mi taszít leginkább egy férfiban?

 

Berny: A lustaság, a tunyaság és a butaság. Nem szeretnék unatkozni mellette! Nekem mindig a temperamentumosabb pasik tetszettek inkább, annál is fogva, hogy én is az vagyok. Borzasztó ha nem lehet vele beszélgetni!


 

CAG: Ha valaki le szeretne venni a lábadról, akkor mit kellene tennie?

 

Berny: Meg kell hódítania, járjon a kedvemben. Szerezzen meglepetést. Ha már az eleje izgalmas egy kapcsolatnak, nehezen hiszem, hogy csalódnék a továbbiakban.

 

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2008)


 

Kapcsolódó anyagok:

 

 

A fotózáson készült klip (video)

Kapcsolódó galériák
Czár Bernadett

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere