CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Sári Évi - aki csodálatos alakjával és fantasztikus hangjával varázsol...
Interjúk - (2009.05.12)

Sári Évit mindenki jól ismeri. Van, aki a színházban csodálta meg alakítását, van, aki vele együtt énekli valamelyik dalát... No és persze sokunknak (főleg az uraknak) eszünkbe jut, mint nő, aki csodálatos alakjával, kedves mosolyával elbűvöl mindenkit... 

CAG: Fantasztikusan sokoldalú nő vagy, bár úgy érzem, hogy a zene áll hozzád a legközelebb. Mit jelent számodra a zene?


Évi: Ezt elég nehéz megfogalmazni... A zene az, ami nélkül nem bírok élni! Elvonási tüneteim vannak, ha valamiért nem hallgathatok zenét vagy nem énekelhetek.

 

 

CAG: A Splash nagy változást hozott az életedben?


Évi: Persze! Óriási változás volt. Addig "csak" otthon, Debrecenben énekeltem színházban és nem is igazán gondoltam rá, hogy popzenével foglalkozzak. Amikor viszont Ősz Balázs, a Splash alapítója és zeneszerzője megkeresett és felvetette ezt az ötletet, rögtön igent mondtam. Onnantól kezdve felfordult a világ körülöttem. Minden hétvégén fellépéseink voltak, hétköznap interjúkra jártam Pestre. Aztán egy idő után belefáradva az állandó utazgatásba fel is költöztem, aminek már 5 éve.  A Splash-nek köszönhetően kerültem VIVA-hoz is.


 
CAG: Úgy gondolom a Splash-ben magad adtad, viszont a musicalekben mások bőrébe kell bújnod. Melyik (volt) a kedvenc szereped és miért?


Évi: Hűűű, talán a kedvencem a Grease-ben Sandy szerepe. Ez volt az első darab, amiben szerepeltem. Akkor 18 éves voltam és imádtam csinálni. Később is sokszor eszembe jutott, hogy milyen jó is lenne megint eljátszani, hiszen azóta mennyit értem és fejlődtem minden szempontból. Kérésem meghallgatásra talált, ugyanis épp 10 évvel később, 28 évesen ismét eljátszhattam Sandyt a Debreceni Zene Theátrummal!!! :)  Most júniustól pedig a a Pesti Magyar Színházban játszom a Vámpírok bálja című darabban.


 
CAG: Ha bárki beüti az internetes keresőbe a neved, akkor a sok-sok fellépésedről szóló hír mellett rengeteg pletyka, sajtó által kitalált hazugság (terhesség stb.) kerül napvilágra. Hogyan tudod kezelni ezeket a helyzeteket?


Évi: Nehezen. Furcsa helyzet ez, mert az újságíróknak szükségük van ránk, nekünk pedig szükségünk van az újságírókra. És hát az emberek csak arról hiszik el, hogy "valaki" és hogy tehetséges, ha látják a különböző műsorokban és újságokban. Nekem csak azzal van gondom, ha egy újságíró visszaél a bizalmammal, vagy a "hatalmával" és olyat ír meg, ami nem igaz vagy nem adtam rá engedélyt. Sajnos mindkettőre volt már példa...

 


 
CAG: Evezzünk kellemesebb téma felé. :)  Korábban a Miss Popsztár választáson második helyezett lettél. Szerinted mi a legelőnyösebb külső tulajdonságod?


Évi: Talán a mosolyom. És azt mondják, hogy elég erős a kisugárzásom. :) De azon a bizonyos Miss Popsztár választáson nem csak a külső volt fontos. Sőt! Az ének tudás legalább annyira mérvadó volt, mint a külső...


 
CAG: Mi alapján ítélsz? A külső vagy a belső tulajdonságok alapján?
 
Évi: Azt gondolom, hogy nem szabad a külső alapján megítélni senkit, de az emberek nagy része mégis így tesz. Ez természetes, hisz először csak a külsőt látod.  Én próbálok nem ítélkezni senki fölött, mert rengetegszer ért már kellemes csalódás!!!


 
CAG: Milyen álmaid férfija? Hogy nézzen ki?
 
Évi: Szőke, barna, kék szemű vagy akár barna, magas, alacsony, izmos, mackós. Szóval nincs ideálom. 


 
CAG: Mi az, ami taszít egy férfiban?
 
Évi: A nagyképűség, ha lekezelő velem vagy más emberekkel és ha hazudik!!!
 
 

CAG: Mivel lehet levenni a lábadról? ;)
 
Évi: Ha nőnek érezhetem magam valaki mellett...

 

 

 


írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 

 

 

A fotókat Debreczeni Zita készítette.

 

 


 

Kapcsolódó galériák
Sári Évi

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere