CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Bódi Sylvivel
Interjúk - (2009.02.16)

Bódi Sylvi - ezerarcú modell és sokoldalú nő. Szexi külsőbe bújtatott üzletasszony ő, aki tökéletesen tudja, hogy mit akar az élettől. Talán épp Téged? ;)CAG: Mi a legfontosabb jelenleg az életedben? A modellkedés, a modellkurzus vagy a kollekció?

 

Bódi Sylvi: Mindig épp az aktuális. A saját modellkarrier háttérbe szorult, bár a 2009-es naptár kapcsán sokat dolgoztunk. De úgy érzem megérte és a naptár már kapható is. A modellkurzus folyamatosan megy, a kollekciók tervezése pedig igazi kihívás volt.

 

 

CAG: Már kislány korodban is modell szerettél volna lenni?

 

Bódi Sylvi: Igen, már kiskoromban szerettem volna modell lenni és imádtam, ha fotóztak. Készültem autó- vagy motorversenyzőnek is, de végül emellett a nőies szakma mellett maradtam. Gyűjtöttem híres modellek képeit, mindig vonzódtam a széphez. A modellkedés beteljesületlen szerelemnek tűnt, majd azt mondtam, hogy én akkor is modell leszek - és ezt be is bizonyítottam.

 

 

CAG: Vannak árnyoldalai a modell szakmának?

 

Bódi Sylvi: Sok árnyoldala van. Tudod mindenki azt hiszi, hogy könnyű szakma ez, csak mosolyogni kell. De kemény munka ez, ami rengeteg alázatot igényel. Mindig a legjobbat kell hozni, hiszen a fotózás nem egyszerűen képek készítése, hiszen egy modell a fotókkal népszerűsíti magát vagy terméket. Sok múlik persze a fotóson is. Nagyon fárasztó a több órás fotózás, az, hogy színészkedj egy picit, átadd az egyéniséged és abban a pillanatban odatedd magad úgy, ahogy kell. Mindehhez komoly lelki háttér és támasz kell, így nem lehet sarokba szorítani senkit sem. Szüleimre mindig számíthatok, régebben mindent megbeszéltünk, mindenben együtt döntöttünk.

 

 

CAG: Kaptál már esetleg igazán gáláns vagy épp sértő ajánlatot?

 

Bódi Sylvi: Nem volt ilyen. 14 éves koromban már igazán nőies lány voltam, akkor felkértek aktfotósok egy erotikus naptár elkészítésére - félakt lett volna, egy fél vagyont fizettek volna érte. Hatalmas összeg volt ez akkor, azonban úgy döntöttünk a szüleimmel, hogy nem vállaljuk el. Vannak olyan munkák, amik még egy kezdőnek jól jönnek a kiugráshoz, de profiként az ingyen munka már sértő, ilyenkor inkább átadom másnak a lehetőséget. A modell szakma rövid ahhoz, hogy elfecséreljem az időm, fontos az előrelépés és az, hogy rövid idő alatt meg tudjam alapozni a jövőmet.

 

 

CAG: Egy picit kanyarodjunk el pasis témák felé. Van kedvenc autómárkád?

 

Bódi Sylvi: A BMW 6-os szériáját imádom, kedvencem az X6 és 645i. :)

 

 

CAG: Mi tesz egy férfit igazán férfivá szerinted?

 

Bódi Sylvi: Ez a mai világban talány. Sugározzon belőle az erő és a vitalitás, legyen egyénisége. Fontos a jó humor, az őszinteség, a lovagiasság. Legyen úriember, legyen kemény és határozott. Próbálkozzon néha női fejjel gondolkodni, és ne dohányozzon - ez fontos szempont nálam. Legyen intelligens - és itt nem lexikális tudásra gondolok, hanem inkább az érzelmi intelligenciára. Gyengém az okos férfi. Persze az is fontos, hogy vonzó és jóképű legyen...

 

 

CAG: Véleményed szerint mi kell ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön?

 

Bódi Sylvi: Az őszinteség és a bizalom a legfontosabb. Kell a kémia, az a fajta vonzódás, ami szinte megfoghatatlan, ezenfelül a jó szexuális, harmonikus élet. Kell, hogy legyen egy mágneses vonzalom. Tiszteletben kell tartani a másik egyéniségét, nem kell megváltoztatni, hiszen valamiért beleszerettünk. ;)

 

 

CAG: Hogy futsz neki egy kapcsolatnak? Pozitívan úgy, hogy abban bízol ő az igazi, vagy negatívabban, lesz ami lesz alapon?

 

Bódi Sylvi: Változó. Volt amikor tudtam, hogy nem egy életre fog szólni, de úgy gondolom mindenkinek meg kell tapasztalnia új dolgokat, amitől több lesz. Persze volt olyan is, amikor azt hittem, hogy ő a nagy Ő. Hiszek a sorszerűségben, kellenek zsákutcák, kell, hogy a pofonoktól erősebb legyél. Régóta vagyok egyedül, közel másfél éve. Most nem szeretnék belevágni egy új kapcsolatba, csak akkor, ha újra szerelmes lennék. Csak azért, hogy elmondhassam, hogy van egy kapcsolatom, azért nem. A mércét magasra tettem tudom jól. Néha vágyom arra, hogy valaki mellettem legyen, de estére már örülök annak, hogy azt csinálhatok, amit csak akarok, és nem bántok meg senkit sem azzal, hogy gyakran sokáig dolgozom.

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 

 


 

 

Kapcsolódó anyagok:

 

Bódi Sylvi wakeboardon (interjú)

 

 

Kapcsolódó galériák
Bódi Sylvi

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere