CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Kelemen Adrienne-nel - "A jó lányok a rosszfiúkat szeretik"
Interjúk - (2009.02.04)

Adrienne gyönyörű, a megtestesült harmónia, ízig-vérig nő... Bár rengeteg férfi rajongva veszi körül őt, és sóvárgó szemekkel nézik végig táncát, ő tudja, hogy a legnagyobb szerep nem a tánc, hanem az anyaság... 

CAG: Úgy gondolom méltó példakép lehetsz bármelyik nő számára, hiszen három gyermekes anyukaként lazán lesöpörsz bárkit. Fantasztikusan nézel ki és árad belőled a nőiesség. Mit teszel ezért?

 

Adrienne: Köszönöm! :) Véleményem szerint egy nő attól lesz igazán vonzó, hogy tisztában van mind belső, mind külső értékeivel, hibáival, egyszóval elfogadja önmagát olyannak amilyen. Ez a magabiztosság kellene, hogy sugározzon minden nőből, és ez teszi a nőket szexivé. Az anyaság, csak még érettebbé teszi a nőket, de az anyaság nem jelent elhanyagoltságot. Tartozom annyival elsősorban magamnak és a társamnak, hogy ápolt, és szexi maradjak, másodsorban pedig a gyerekeimnek, hogy egészséges legyek. Ezért tenni kell, ezt nem adják ingyen. Én nem dohányzom, nem eszem húst (viszont imádok enni, de azt egészségesen teszem :) ), alkoholt is csak nagyon ritkán, akkor is mértékkel fogyasztok. Edzeni járok. Konditerembe is szoktam járni, de örök szerelmem a tánc. Táncművész diplomám van, verseny-aerobikra jártam, műugrottam, néha futni is szoktam, jelenleg pole-dance-re járok Pirner Alma tánciskolájába. Ez egy nagyon nőies és szexi mozgásforma, ami remekül erősít a sok akrobatikus elemnek köszönhetően, de nem összekeverendő a go-go-val!!!!

 

 

CAG: A kép nem hagyományos közegben készültek. Hogy érezted magad a fotózáson?

 

Adrienne: Egy gyönyörű fekete versenymotoron kellett pózolnom egy szerelőműhelyben. Egy kicsit hűvös volt ahhoz, hogy fehérneműben pózoljak, de a remek hangulat  felmelegített! Egyszóval nagyon jól éreztem magam!

 

 

CAG: Talán sokan nem tudják rólad, de Te balettművész lettél volna, ha nem toppan be életedbe a nagybetűs szerelem, melyért képes voltál lemondani arról, ami addig az életed értelmét adta: a táncról. Milyen az a férfi, akiért mindezt megtetted? Mit ad neked?

 

Adrienne: Igen, balerinának készültem, de szerelmes lettem, egy nagyon jószívű emberbe, akiről tudtam, hogy értem és a születendő gyermekeinkért mindent meg fog tenni, és valóban meg is tesz. Neki a család az első, és abszolút mindenben számíthatok rá, ezt köszönöm Neki!

 

 

 

CAG: Szerinted a jó lányok miért a rossz fiúkat szeretik? Te is így voltál ezzel? ;)

 

Adrienne: Bizony én is voltam így... A rosszfiúkban, van valami, ami a nőket megbolondítja. Talán a vadságuk, a megszelidíthetetlenségük az, ami olyan vonzóvá teszi őket. A nők kihívásnak érzik egy ilyen "rosszfiú" betörését, elhitetik magukkal, hogy ez sikerülhet nekik. De ez tévedés! A rosszfiúk összetörik ezeknek a jókislányoknak a szívét, és továbbállnak. A jókislányok pedig, mindennek ellenére visszasírják a rosszfiúkat, mert a helyzet az, hogy egy rosszfiú, nagy valószínűség szerint überelhetetlen az ágyban, és ez az egy pozitívum elfeledteti a jókislányokkal, hogy mit is tett a szívükkel... 

 

 

CAG: Férjed mennyire fogadta el, hogy a hagyományos családanya szerepből kitörve újra táncolni kezdtél?

 

Adrienne: A tánc a hobbim. Nem ebből élek. Így ezt sem kell jobban elfogadnia, mint azt hogy lejárok edzőterembe.

 

 

CAG: Profi rúdtáncos vagy, és túl vagy már egy versenyen. Mi volt a legjobb eredményed?

 

Adrienne: Profinak azt nevezném, aki ebből él. Mint mondtam én ezt hobbi-szinten űzöm, de igyekszem profinak lenni abban, amit csinálok, hála a maximalizmusomnak. A Miss PoleDance Hungary 2008-on a Legjobb Táncos Produkció Díját hoztam el. Idén május környékén rendezik meg ezt a versenyt másodszor, remélem itt is sikerrel szerepelek majd.

 

 

CAG: Párod látta már a műsorod?

 

Adrienne: Táncolni már többször látott, de sajnos a rúdtáncos produkciómat nem látta még, nem volt rá mód. Tavaly, a verseny időpontjában ugyanis éppen vitorlásvizsgát tett. Ezt idén bepótolhatja majd.

 

 

CAG: Mitől lesz egy táncos jó táncos? Mivel lehet a férfiakat igazán elvarázsolni?

 

Adrienne: Egy táncosnak uralnia kell a testét teljes mértékben. Technikailag a maximálisat kell nyújtani az adott pillanatban. Ezt csak rengeteg gyakorlással lehet elérni. Ami a táncot megkülönbözteti a sporttól, hogy a testen kívül a táncosnak teljes lelkét, érzelmeit is bele kell adnia a produkcióba, át kell élnie a szerepet, amelyet megtestesít. Legyen szó a Hattyúk taváról, vagy egy rúdtáncos produkcióról. Ha férfiakat akar egy nő elvarázsolni a táncával, azt hiszem akkor a legfontosabb a nő kisugárzása.

 

 

CAG: Én, mint egy átlagos nő megtanulhatnám ezt szerinted? Mi kell, hogy legyen bennem ahhoz, hogy igazán jól csináljam?

 

Adrienne: Szerintem átlagos nő nincs. Mindenkiben van valami különleges. Pirner Alma tánciskolájába nem csak táncosnők járnak. Van köztük diák, asszisztens, üzletasszony, háziasszony, gyes-en lévő anyuka egyaránt. Alma remekül ért ahhoz, hogy mindenkiből kihozza a benne rejlő vadmacskát. Mindenki megtanulhatja ezt, csak akarni kell. Minden a fejben dől el, és persze kell egy adag kitartás is hozzá.

 

 

CAG: Felléptél az Erotika kiállításon, ahol rengeteg férfi vágyakozva figyelt Téged. Mennyire zavar ez Téged és mennyire zavarja a párod?

 

Adrienne: Én elsősorban a rúdtánc-bajnokságon léptem fel, amit az Erotika-kiállítás keretein belül tartottak meg. Így én abszolút nem éreztem magam feszélyezve, a párom pedig tudta miről van szó, tudta, hogy a bajnokságra megyek. Életemben most először jártam ezen a kiállításon. Idén, hála a szervezőknek, már nem ott lesz megtartva ez a verseny. Én inkább elhűlt csodálkozásnak nevezném azt, ahogy néztek minket. Itt egy kivillanó mellbimbó sem volt látható, és mégis, a mindenféle "egyéb produkcióban" elfásult nézőközönség, kb. 2500 ember, szájtátva nézte végig a produkcióinkat. A verseny két részből állt, de még a fél órás szünetben sem akarták a nézők elhagyni a verseny helyszínét.

 

 

CAG: Térjünk vissza a fő szerepedhez, az anyasághoz. Szerinted mit jelent anyának lenni?

 

Adrienne: A leghálásabb szerep, ami napi 24 órás elfoglaltságot jelent. A legtöbb örömet, pozitív megerősítést a gyerekeimtől kaptam és kapom. Imádom őket egytől-egyig! Mindegyikük külön kis csoda!

 

 

CAG: Azt írtad magadról, hogy örök optimista vagy. Örök optimistaként hogyan látod magad pár év múlva?

 

Adrienne: Pont az optimizmusomból fakad, hogy nem szoktam ilyeneken gondolkozni. Izgalmas dolog élni, és pont az a legizgalmasabb benne, hogy nem tudhatom mit hoz a jövő, és ez így is van jól. Megpróbálom minden szituációból, amit az élet elém hoz, a legjobbat kihozni most és a jövőben is. Szeretek élni és ez remélem a jövőben is így marad majd. Tervezni persze lehet, de mint tudjuk ember tervez Isten pedig végez.  Egyet tudok biztosan, szeretnék sokáig, egészségben élni, hogy sokáig együtt lehessek azokkal akiket szeretek, és ezért igyekszem is minden tőlem telhetőt megtenni.

 

 

 

CAG: Mit üzennél azoknak az anyáknak, nőknek, akik szeretnék újra élvezni az életet, de nincs bátorságuk hozzá?

 

Adrienne: Az első és legfontosabb lépés szerintem, hogy megtanuljuk szeretni saját magunkat, mert csak így tudunk szeretetet adni azoknak, akik a legfontosabbak számunkra.  Aki szereti önmagát, az el is elfogadja önmagát a hibáival, minden esendőségével együtt. A testmozgás egy nagyon fontos segítség az önbecsülés helyreállításában. Kitisztítja az ember fejét, segít letenni a napi terheket. Teljesen másképp látja az ember az életét egy óra mozgás után. Az, hogy ennek köszönhetően, újra hordani tudod azt a farmernacit amiről már azt hitted soha többé nem megy fel rád, csak a bónusz.  Ez a napi egy-másfél óra nem luxus, hanem szükség, amire mindenkinek szüksége van. Még a kisgyermekes anyukáknak is. Ha jól érzed magad, azt a párod is észreveszi majd, ebben biztos lehetsz!

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)


 

Kapcsolódó anyagok:

 

 

A fotózáson készül klip (videó)

 

Zsolti Kawasaki Ninja ZX-636-osa (cikk)

 

Kelemen Adrienne és a Kawasaki (képek)

 

 

Kapcsolódó galériák
Kelemen Adrienne

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere