CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Dundika - a nő, aki tele van meglepetésekkel...
Interjúk - (2009.03.17)

Dundika... A név hallatán nem egy középkorú, gömbölyded asszonyság, hanem egy édes mosolyú, szexi nő képe jelenik meg előttünk, aki nem csak alakjával, hanem humorával, és kedvességével is elvarázsolt. Sok mindenről beszélgettünk, talán most több titokra fény derül... 

CAG: Mesélj! Tényleg a fékezhetetlen étvágyadnak köszönhető a beceneved? Mert valljuk be őszintén, nem látszik rajtad... :)

 

Dundika: Köszönöm. :) Tényleg erről kaptam a nevem több mint hat évvel ezelőtt. A legjobb barátomtól, Szabitól kaptam, aki miután megismert az első hónapokban elcsodálkozott azon, hogy mennyit eszem. Ő még nem látott addig lányt ennyit enni. Ezt elsőre eléggé utáltam, néha még sírtam is miatta. De őszinte leszek, az igazi nevem, a Hajnalkát sem szerettem korábban. Folyton az csengett a fülemben, hogy "Hajnalkám, te ezt nem tudhatod."  :)  Amikor megtudtam, hogy a Hajnalka egy virág neve is, akkor már jobban kedveltem. Időközben rám ragadt a Dundika becenév és jött a dilemma, hogy melyiket szeressem. :)  Mára már a Dundika név annyira "fogalommá" vált, hogy megszerettem. Ez vagyok én.

 

 

CAG: Ha jól tudom, akkor férjed támogatott és bíztatott modellkedésed elején, hogy indulj el versenyeken és valósítsd meg az álmaidat. Sohasem volt konfliktus utána sem a munkáddal járó folyamatos "nyüzsgés" miatt?

 

Dundika: Nem volt konfliktus és az első versenyre 2004-ben valóban a férjem unszolására jelentkeztem. Nehezen szántam rá magam, ugyanis korábban eldöntöttem, hogy nem megyek szépségversenyekre. A győzelem után azonban annyira beindultam, hogy már én magam jelentkeztem a következő versenyekre, ahonnan közönségdíjakkal, első és második helyezéssel távoztam. Negatív tapasztalatom nem volt szerencsére. Párom és közöttem emiatt sohasem volt konfliktus, főleg hogy mára már ő lett a menedzserem. Nekem egy-két apróságot leszámítva annyi a feladatom, hogy ott legyek, ahol kell és ott a maximumot nyújtsam. Lacinak korábban is dekoratív barátnői voltak, és úgy érzem rám valóban büszke.

 

 

CAG: Ha már a férjed, Laci szóba került... Szerinted létezik szerelem első látásra?

 

Dundika: Első látásra szerelem? Hát ez komoly dilemma. Ha szerelemnek lehet azt nevezni, hogy meglátod a férfit, dobogni kezd a szíved, alig várod, hogy találkozz vele, akkor hiszek ebben. Amikor Lacit először megláttam, akkor elsőre megtetszett. Amikor megszólított, akkor azonnal elvarázsolt a hangja, megfogott a kiállása. Ehhez jött még a remek külső és éreztem, hogy elolvadok azonnal tőle. Álmodozó típus vagyok, ábrándoztam fehér lovon érkező hercegről. Laci nem azon érkezett, de ő az, akire vártam...

 

 

CAG: Mostanában rengeteg szingli van, aki nem követi a Te példád. Szerinted miért ennyire "trendi" ez?

 

Dundika: Úgy gondolom, hogy az élet hozta így. Régen szerintem még másképp volt, akkor komolyabban vették a kapcsolatokat, a házasságot pedig még inkább. Fontos volt az, hogy a szülők kihez adják férjhez a lányukat, bűnös dolog volt a másik megcsalása. Ma már, a felgyorsult világnak köszönhetően kialakult az, hogy az emberek nem találják meg a párjukat. Ennek legfőbb oka az, hogy meg sem adják a lehetőséget erre. Él mindenkiben egy eszménykép, és ha jön valaki, aki egy picit is megfogja őket, akkor nem adnak időt az illetőnek arra, hogy megismerjék a másikat és összecsiszolódjanak. Minden azonnal kell, pedig sok idő szükséges ahhoz, hogy az ember megtalálja a párját. Persze ha valami nem stimmel egy kapcsolatban és sok a vita, akkor azonnal szakítani kell, mert annál csak jobb jöhet. Ezenkívül már a mai fiatalságnál is komoly gondok vannak. Túl hamar akarnak felnőni, érettebbnek gondolják magukat, mint amilyenek. Abból indulnak ki, amit a médiában látnak, illetve próbálnak példát venni a szüleikről, aki között egyre gyakoribb a válás.

 

 

CAG: Te is élhetnél "vadházasságban", mint ahogy azt sokan teszik, azonban Te hivatalosan is örök hűséget fogadtál párodnak. Számodra mit jelent a házasság? Megváltoztatott valamit az életedben a neveden kívül?

 

Dundika: A nevem még azelőtt megváltoztattam Szentiványira, mielőtt férjez mentem volna. Az esküvőn az eskető meg is kérdezte, hogy testvérek vagyunk-e. Nem volt kedvünk magyarázkodni, így azt mondtuk neki, hogy ez igen gyakori név Magyarországon. :)   Lacit 19 évesen ismertem meg és úgy éreztem, hogy ez a kapcsolat sokkal különlegesebb, mint a többi volt. Megadjuk a kellő szabadságot egymásnak, nem féltékenykedünk, bízunk egymásban. Nem hiszem, hogy találnék még egy ilyen férfit. :)  Akkoriban sokan azt mondták, hogy még túl fiatal vagyok és megbánom majd mindezt. Én azonban úgy érzem, hogy az a férfi van mellettem, akit megálmodtam, csak nem fehér lovon érkezett...

 

 

CAG: Az esküvőd előtt volt egy szuper lánybúcsúztató partid. Készültek a vendégek valamilyen meglepetéssel? :)

 

Dundika: Pár barátnőm volt ott, akik megleptek egy tortával. Megkértem őket arra, hogy chippendale show-val ne készüljenek. Megértettek, így fiú helyett egy gyönyörű láncot kaptam, az estét pedig hatalmas bulival zártuk le.

 

 

CAG: Nemcsak modellként vagy ismert, hanem mint énekes is. Lehetséges, hogy a későbbiekben - mondjuk a gyermekvállalás után - már csak az énekléssel foglalkozol majd?

 

Dundika: Ezt is lehetségesnek tartom, de lehet, hogy megmarad mindkettő, de az is lehet, hogy egyikkel sem foglalkozom majd. Van A, B és C variáció, lehet válogatni. :)  Az éneklés egyébként sokkal korábban fontos lett az életemben, mint ahogy azt sokan gondolnák. Énektagozatos iskolába jártam, sőt, már két évesen Csepregi Évi dalait énekelgettem. Vagy ha azt vesszük, akkor anyukám pont akkor lépett fel énekesnőként, amikor én a pocakjában voltam. :)

 

 

CAG: Te viszed véghez azt, amiről anyukád álmodott?

 

Dundika: Anyukám titkon azt szerette volna, hogy én valósítsam meg az ő álmait. Beíratott modelliskolába és ezzel párhuzamosan tehetségkutató versenyre mentünk egy együttessel. A zenekar azonban feloszlott és ez komoly csalódást okozott. Akkoriban a modellkedés tetszett jobban, az éneklés már csak hobbi volt. Ezt követően jött a playmate-szerep, és most kezdtem el egy éve újra énekelni. A reklámból kiindulva a férjemmel beszélték meg akkor, hogy szülessen a reklámból egy dal is, amit énekeljek én. Úgy éreztem, hogy itt a lehetőség, nem törődtem a negatív felhangokkal, úgy döntöttem, hogy ezt szeretném igazán csinálni. Háromnegyed éve járok énektanárhoz hetente kétszer, és már mások is meglátták bennem a lehetőséget. Ez lett az egyik szerelmem most. Fájó, hogy Magyarországon bekorlátoznak minket. Keresem még önmagam ebben, a saját stílusom megvan, de nincs meg az a csapat, akikkel szeretnék együtt dolgozni. Szeretnék az énekléssel szülés után is foglalkozni. A modellkedésről való lemondás nem fájna annyira, mint az, ha abba kellene hagynom az éneklést.

 

 

CAG: Azért lássuk be, hogy a legtöbb férfi számára Te vagy az eszményi nő, akiről azonnal a pasiknak a szex jut az eszébe. Ez jól eső érzés számodra vagy inkább zavaró?

 

Dundika: Azt gondolom, hogy mivel a köztudatban playmate lányként jelentem meg, ezért számomra egyértelmű volt az elejétől, hogy ez jut majd az eszükbe rólam és ez épp ezért nem is zavar. Nem érdekel annyira, mert én nem ezt a részét látom. Lehet, hogy ez struccpolitika, de szerencsére kellemetlen élményem, tapasztalatom még nem volt.

 

 

CAG: Ha már a szexnél tartunk: mennyire fontos a jó szex egy kapcsolatban szerinted?

 

Dundika: Nem mondom, hogy ez az első, de a második helyre besorolnám. Rendkívül fontos a jó szex szerintem.

 

 

CAG: Egy házasságban, egy kapcsolatban a nőnek, a férfinak, vagy mindkét félnek feladata az, hogy a "tüzet" fenntartsa?

 

Dundika: Mindkét félnek feladata ez. Ha kezd ellaposodni egy kapcsolat, az nem biztos, hogy egyszerre jelentkezik mindkét félnél. Az, aki ezt észreveszi, annak fel kell nyitnia a másik szemét. A párjának ezek után el kell gondolkodnia azon, hogy mi lehet a baj. Muszáj, hogy magába nézzen és végiggondolja, hogy miért jutottak el ide. Mindkettejüknek változtatniuk kell, megpróbálni átalakítani úgy a dolgokat, hogy ismét jól működjön.

 

 

CAG: Egy picit evezzünk vissza a fotózáshoz. Rengeteg fantasztikus sorozat készült Rólad, de számomra az egyik legemlékezetesebb mégis a húgoddal, Brigivel készült sorozat maradt. Honnan jött az ötlet és mit szólt hozzá a család?

 

Dundika: Évekkel korábban Radnai Péter meglátta húgomat és megkérdezte, hogy fotózhatnák-e őt az újság részére. Én azonnal nemet mondtam az ő nevében, féltettem, úgy viselkedtem, mint egy féltő báty. Pár évvel később húgom készíttetett egy fotósorozatot a párjának, ami eljutott Radnai Péterhez is - igaz, kerülő úton. Ezek után merült fel a közös fotózás ötlete is. Erre végképp nemet mondtam, képzeletemben megjelent egy leszbikusnak tűnő testvérpár képe. Később mutattak több sorozatot testvérekről, amelyek igazán aranyosak voltak. Ezek alapján úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Hogy mit szólt ehhez a család? Anyukám elég konzervatív volt régen, így persze tartottunk attól, hogy mit szól majd ehhez. Jól fogadta az ötletet és úgy érzem, hogy büszke volt ránk. Büszke volt arra, hogy ilyen két szép lánya van. ;)

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 

 

Kapcsolódó galériák
Dundika

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere