CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Deme Andival - "fürdőruci maradjon csak a bőröndben..."
Interjúk - (2009.06.20)

Deme Andi legyőzte a szöcskét... Ez a gyönyörű lány nem eltaposott egy kicsi állatot, hanem ledobta melltartóját és ezzel megállásra kényszeríttette a terepjárgányt, a szöcskét...  

 

CAG: Hogy tetszett ez a fura járgány Neked, amellyel SAjt fotózott Téged?

 

Andi: Nagyon izgalmas, helyes kis kütyü. Látszik rajta, hogy a tervezők szívvel-lélekkel dolgoztak minden porcikáján, én meg egyébként is szeretem a kreatív dolgokat... Úgy gondolom, hogy hamar összebarátkoztunk. :)

 

 

CAG: Kipróbálnád a szöcskét? Lenne bátorságod hozzá?

 

Andi: Nem harap! :) Persze, simán... De én attól a portól rosszul lennék, állítólag csak érzik/tudják menet közben, hogy merre van a pálya, és a rengeteg portól alig látnak valamit, sokszor hányingerük is lesz, na ez a része nagyon nem vonz... De a belvárosban tuti "elralliznék" vele. :)

 

 

CAG: Mire emlékszel legszívesebben vissza a fotózásból?

 

Andi: Nagyon jól éreztem magam végig, jó volt SAjt-tal fotózni, nekem mindig öröm olyan emberekkel dolgozni, akik értik, tudják, amit csinálnak, és még komoly elképzeléseik is vannak, és mindemellett alkotótársként tekintenek rám. :)

 

 

CAG: Mondhatni mellbedobással győzted le ezt a járgányt. Nem vagy ezek szerint szégyenlős?

 

Andi: Hangulatfüggő a dolog... Ez egyszerűen munka, tudni kell elvonatkoztatni, és arra koncentrálni, amit az ember csinál. Mindemellett persze szeretni és élvezni kell, különben az égvilágon semmi értelme. A komoly nézőközönség kicsit zavar, de úgy érzem gyorsan képes vagyok legyőzni. A magánéletben egyáltalán nem vagyok szégyenlős... Ha tenger és nyár, akkor a fürdőruci maradjon csak a bőröndben ;) (amennyiben lehetőség van rá)

 

 


CAG: Van olyan fotó, ahol hideg vizet csorgatsz a testedre. Lehűtött a víz a forróságban?

 

Andi: Hát le... :) Bár eléggé koncentráltam arra, hogy jó legyen a fotó, mert nem volt feneketlen a palack, így nem tudtam teljes mértékben kiélvezni a víz és a levegő hőmérsékletkülönbségét. :)

 

 

CAG: A legtöbb pasit beindítja a vizes pólós móka. Szerinted mivel lehet még ilyen hatással lenni rájuk?

 

Andi: Ohh, ha én azt elárulnám... :) Az átlagon felüli pasit szinte mindennel le lehet venni a lábáról, ami új. Ha nyitott vagy az újra, szeretsz kísérletezgetni, játszani és mindemellett kezdeményező típus, vagy nem hibázhatsz. ;) (Az átlagos pasinak sokkal kevesebb elég, épp ezért unalmasabb is...)

 

 

CAG: Van valami jó kis női taktikád, praktikád arra, hogyan lehet álmaink pasijával megismerkedni mondjuk az utcán vagy egy szórakozó helyen?

 

Andi: Ha lenne, már boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnék :) - ha valakinek van ilyen jellegű infója, feltétlen ossza meg velem!! :)

 

 

CAG: A fotókon bevállalósnak tűnsz. Ilyen vagy a való életben is?

 

Andi: Van mikor igen, és van mikor nem... Általában félek az újtól kicsit, de tisztában vagyok vele, hogy sosem szabadna, és azért idővel meg szoktam győzni magam, hogy nincs mitől félni. :) Nem szeretek egyedül lenni, az eléggé lenyomja a hangulatom, de egy igazi társ mellett, vagy egy jó társaságban szinte új életre kelek. :)

 

 


CAG: Mennyire fontos a szex az életedben?

 

Andi: A jó szex nagyon nagyon fontos, a rossz szexnél viszont minden fontosabb. :) A jó szex jó: hisztire, fogfájásra, fejfájásra, depresszióra, bőrproblémákra,  fogyaszt, izmosít, nagymennyiségű boldogsághormont termel, fejleszti a kreativitást  - többek között. :) Van ennél univerzálisabb "gyógymód"? ;)   De kicsit fordítsuk komolyra a szót, én úgy gondolom, mint ahogy a szem a lélek tükre, a szex az adott kapcsolat tűéles tükörképe... Nem hiszek a jó kapcsolat-rossz szex vagy jó szex-rossz kapcsolat párosításban. Ilyen nincs szerintem, maximum nagyon rövid távon...

 

 

CAG: Ha valaki rossz az ágyban, annak kiadod az útját?

 

Andi: Én nem úgy kategorizálok ebben a témában, hogy jó vagy rossz. Viszont valóban csak két kategória létezik: "A" típus: maximálisan nyitott az újra, bevállalós ;), nincsenek betegesen berögzött előítéletei,  figyelmes, önzetlen, nagyon kreatív, aki akkor boldog ha a másikat annak látja. A "B" típus: önző, egoista, rutinszerű, introvertált, földhözragadt, csak ágyban párnák közt este lefekvés után-típus,  aki veri az asztalt, ha nincs meg az, ami neki "jár". A "B" kategória még egy éjszakára sem "gyerebe", akármilyen jó testben is lakik. Olyannyira nem, hogy az ilyen ember az utamba sem kerül, ha mégis, mert megváltozik, akkor gond nélkül sor kerülhet az útkiadásra.

 

 

CAG: Nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Hogyan lettél Te "Békabakancs" és "Büdibaba"? :)

 

Andi: :) Amikor még nem születtem meg, csak várt már nagyon a leendő kis családom, és még nem tudták, hogy fiú vagy lány leszek - olyan rég volt már... azóta sokat fejlődött ám a technika. Elneveztek hát Békabakancsnak, mert ugye arról aztán senki nem mondaná meg milyen nemű. :) A Büdibaba pedig az e világon töltött első heteim során ragadt rám... egyértelmű okokból kifolyólag... ;)

 

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 

 

Kapcsolódó galériák
Andi

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere