CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Antal Beatrixszal - "sokat kell még tanulnom magamról"
Interjúk - (2009.07.05)

Lebilincselő tekintet, bőrszoknyába és bőrdzsekibe bújtatott test... Antal Beatrix... Igazi domina... Vagy a látszal csal?! 

CAG: Fantasztikusak lettek a képek, olyan, mintha egy igazi domina ülne a motoron. Kemény, bevállalós csajszi vagy, vagy a látszat csal?

 

Trixi: Régen, tizenévesen elég vadócul öltöztem, mindig kilógtam a sorból, és ehhez volt is bevállalós stílusom. Mára úgy érzem, már csak a fotósok látják bennem azt a nagyon vad stílust. Jó a szemük hozzá. :)

 

 

CAG: Hogy érezted magad a fotózáson? Van valami jó sztorid ezzel a fotózással kapcsolatban?

 

Trixi: Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, a sminkes lány a barátnőm, így még jobb hangulatban telt az egész. Segítette a munkát az is, hogy mindenki közvetlen, kedves volt, jó volt a hangulat nagyon. Nekem még az is élmény volt hogy közelről megcsodálhattam ilyen szép motorokat.

 

 

CAG: Szereted a motorokat? Magánemberként szívesen pattansz nyeregbe?

 

Trixi: Messziről csodálom őket, nem vagyok nagy motoros. A kislányom viszont oda van értük, minden motorost kiszúr a forgalomban és köszön nekik. :) A páromnak van egy óriási járgánya.

 

 

CAG: Ha nem kétkerekű, hanem négy, akkor könnyebb a választás? :) Mi álmaid autója?

 

Trixi:Az autókat már jobban szeretem, igen. Imádok vezetni, bár most nincs autóm, egy kis Corollám volt. Álmaim autója szintén Toyota, csak egy picit nagyobb: Land Cruiser.

 

 

 

CAG: Térjünk át a pasikra egy picit...  Szerinted mi indítja be a fantáziájukat?

 

Trixi: Az autók-motorok egyszer mindenképp favorit, és persze ha ezeket a másik kedvencükkel, a nőkkel párosítják... hát az mindenképp nyerő (gondolom).

 

 

CAG: Ha újraélhetnéd az életed, akkor sok pillanatában indulnál el más úton?

 

Trixi: Nem sok dologban, a sportolást nem hagynám abba. Sokáig kosaraztam, és elég jól ment, de abbahagytam, és nagyon bánom. A másik dolog talán, nem adnám fel első próbálkozás után a művészeti suliba a jelentkezést. Ez is sajnos csak hobbinak maradt meg, a festés-rajzolás.

 

 

CAG: Sokan nem tudják Rólad - és a fotók alapján nem is hinnék el -, hogy egy édes kislány anyukája vagy. Ez életed legnehezebb feladata?

 

Trixi: Igen, az biztos! :) Úgy érzem,  nagyon sokat kell még tanulnom magamról, törekedni arra, hogy még jobb ember - anya - legyek, hiszen csak azt tudom átadni a lányomnak az életben, amilyen én vagyok, ami bennem megvan, amit én tudok. Ahhoz hogy ő nagyon jó ember legyen, először nekem kell azzá válnom. Na ez nem egyszerű feladat. :)

 

 

CAG: Könnyű következetesnek maradni? Könnyű egy kis emberke életét "irányítani"? Bár ha kislányod, Csenge kos, akkor azt hiszem inkább ő irányít Téged...

 

Trixi: Eltaláltad, roppant akaratos, öntudatos, hisztis tud lenni. :) A barátaim szerint túlságosan engedékeny anyuka vagyok. De én még mindig szeretnék kitartani azon elvem mellett, hogy mindent meg lehet szép szóval beszélni, és inkább az érzelmekre hatni. Szeretném legalább hinni hogy én "irányítok" . A következetesség a saját dolgaimmal kapcsolatban is néha meghiúsul, így elég  nehéz a lánynál is betartani, de törekszem rá mindig. :)

 

  

CAG: Mire vágysz a legjobban az életben?

 

Trixi: Boldog családot szeretnék teremteni magunknak. Szeretnék a festésből megélni egyszer. Addig még nagyon sokat kell gyakorolnom, festenem. De úgy érzem, jó irányban vagyok már ezek megvalósítása felé.

 

 

CAG: Ha jól tudom Te is nagyon szereted Fodor Ákost. Mi a véleményed erről az idézetről?

 

"Kapaszkodókat gyártunk s mire eszmélünk: kész is a ketrec."

 

Trixi: Igen, nagyon szeretem, minden szónak súlyos jelentése van. Egy mondat képes elgondolkoztatni az egész életen... És talán mindenkinek mást és mást jelent. Ez a kis idézet sajnos általában az emberekre manapság jellemző. A félsz, a pesszimizmus, a negatív gondolkodás, torzabb esetben a rosszindulat, a féltékenység, mind-mind gátat szab az emberek boldogságának, és bezárják saját magukat az általuk teremtett rossz világukba. Nagyon racionálisan gondolhatnék például a hitelek nyújtotta segítségre, ami elvileg "kapaszkodó" lehet, de egy idő után egyszer csak ezek rabjai leszünk és ugyanolyan nehéz megszabadulni az adósságtól, mint előtte a pénz hiányától.

 

Az egyik kedvencem tőle:


"A szeretésen kívül minden emberi tett: romépítés."

 

 


írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2009)

 

 


Kapcsolódó anyagok:

 

Fotók a motorról, az MV Agusta Brutale-ról

 

Két Agusta járt nálunk, a másik az MV Agusta F4 volt (fotók)

 

Őfelsége - MV Agusta F4 (cikk)

 

Interjú az MV Agusta F4 "társával", Tomasics Judittal

 

Judit és az MV Agusta F4 (fotók)

 

 

 

 

Kapcsolódó galériák
Antal Beatrix

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere