CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Új gép a szöszi istállójában - Kawasaki ZX-10R
Cikkek - (2010.01.03)

Hát helloka! Rúzsokban, fincsi parfümökben gazdag boldog új évet nektek! Ööö, miért is írok? Jaaa, csak dicsekedni akartam, hogy kaptam egy új mocit, egy Kawasaki ZX-10R-t...                                                   A zöld Ninjám

 

Majdnem egy évvel ezelőtt legújabb pasim vett nekem szülinapomra egy motort. Amikor megláttam a VMax kulcsait azonnal kiugrott a dauer a hajamból. Nem értettem honnan jött ez az eszement ötlet? Húzzak bukót az új frizkómra? Hát normális ez a pasi? Persze én mosolyogtam ezerrel, hiszen valamiből meg kell élni... ;)

 

A válság a mi családunkat is folytogatta 2009-ben. Ettől függetlenül megépítettük az új villát Budán, mely alatt óriási garázs kapott helyet. Ott állt pasim pár autója és az én motorom. Egész évben bújtam és búgtam, mindent bevetettem, hogy végre egy új járgányt kapjak. Eljött a karácsony és persze valóra vált az álmom. Azonban pénzes pasi fejében működött a felező, merthogy négy kerék helyett már megint csak kettő jutott nekem.

 

Most viszont én választhattam végre. Átölelt a csillogó fa alatt a drága, és megkérdezte, hogy milyenre vágyom leginkább. Hosszassan gondolkodtam, majd megrebegtettem pilláimat és szerelmes hangon a fülébe súgtam: zöldet. :)  (Lehet, hogy márkát kellett volna mondanom?!)

 

Ezek után a kezembe nyomott egy listát, ahol be kellett ikszelnem, hogy mit szeretnék a motorhoz. Hát én vadul behúztam mindent. Fizessen ez a mocsok, hamár nem vesz nekem autót. X-ek helyett cuki szívecskéket rajzoltam a pici négyzetekbe és ezeket kértem: radiális Tokico fékmunkahenger, arany és grafit első teleszkópok (végre valami nemesfém...).

 

                                                Áh, csak 175 LE :)

 

Kértem köridőmérőt is rá, hiszen izgi lenne lemérni egyszer, hogy mennyi idő alatt teszem meg a villa-edzőterem-fodrászszalon-masszázs-villa útvonalat. :)

 

Az új motoromhoz is kértem csúszókuplungot és úszóágyazású féket, hiszen a másiknál már kiderült, hogy nem egy rossz dolog (bár még mindig nem tudom mik ezek). A motor méretéhez beírtam, hogy 3500 köbcenti, de kinevetett a pasim, és átírta 998 köbcentire. Mit szól bele, ha neki még motorja sincsen, nem?

 

Nem lesz túl erős ez a motor szerintem, mert ehhez a motornagysághoz elég kicsi max sebesség járt csak. Legalábbis gondolom, hogy a sebesség lehetett ott a köbcenti mellett. Megadták, hogy mennyivel tudsz menni és azt is, hogy hegyre fel, vagy hegyre le. Ez lefelé ennyit tud: 175 LE.

 

A szívecskézés után hullafáradtan bemásztam a jacuzziba és azon morfondíroztam, hogy a listán miért nem volt még mindig olyan, hogy sminkkészlet tartó, lehajtható nagyítós sminktükör, edzéscucctartó, meg ilyenek. Képtelenek a motorgyártók lépést tartani a korral és az igényekkel...

 

Rongyosra áztam a vízben, mire pasim hazaért a zöld csodámmal. Megpróbáltam elolvasni a feliratot rajta, de nem sikerült, olyan bonyolultnak tűnt. Így lett a kicsikém neve Ninja...

 

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2010)

 

 

 


 

Kapcsolódó anyagok:

 

Interjú a modellel, Beke Yvette-tel

 

Yvette és a Kawasaki ZX-10R (fotók) 

 

Kapcsolódó galériák
Kawasaki ZX-10R

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere